Medewerker Bestekzaken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
332
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

30-06-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28-32

Sluitingsdatum

24-11-2015 om 17:00 uur

De afdeling Uitvoering Werken is opgebouwd uit 3 teams: ABGR (aanbestedingen, bouwrechtelijke en grondzaken en regiotaxi), ORW (ontwerp realisatie werken) en PMCB (projectmanagement en consessiebeheer) die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de provinciale weg- en infrastructuurprojecten. Dit varieert van aanbesteding tot aanleg en/of reconstructie van provinciale wegen, rotondes, fietspaden of kunstwerken. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het openbaar vervoer, de bodemsanering en nazorg van stortplaatsen.

Aankomende periode moeten weer veel aanbestedingen gepubliceerd worden zodat de projecten op tijd door de aannemers uitgevoerd kunnen worden. Voor het begeleiden van deze aanbestedingen zoeken wij een nieuwe medewerker Bestekzaken.

De medewerker Bestekzaken maakt deel uit van het cluster Bestekszaken dat onderdeel is van het team ABGR. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij je gemakkelijk kunt schakelen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen zoals het gewijzigde aanbestedingsbeleid per april 2016.

De werkzaamheden zijn

controleren van concept bestekken (RAW) en eventueel UAV-gc contracten vakinhoudelijk op juistheid en volledigheid, waarbij het moederbestek als basis dient;
begeleiden van het aanbestedingsproces van publicatie in Negometrix tot het gunnen van de feitelijke opdracht. Tevens interpreteren, beoordelen en de juiste afweging maken om tot publicatie over te gaan met inachtneming van het wettelijke aanbestedingsbeleid;
in consensus-bijeenkomsten de beoordelaars tot een goed onderbouwd en juist verwoord overeenstemmingsbesluit brengen.

Functie eisen

minimaal een afgeronde HBO opleiding.
ruime ervaring met de aanbestedingstool Negometrix en weet de gunnings- en selectiecriteria binnen deze tool juist toe te passen.
minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2005 - 2015) met het controleren van concept bestekken en/of UAV-gc contracten.
minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2010-2015) met het begeleiden van een aanbestedingsproces van publicatie tot het gunnen van de feitelijke opdracht.

Wensen

ervaring (opgedaan in de periode 2010-2015) met het toepassen van de beoordelingssystematiek.
rvaring met het opstellen van RAW-bestekken en/of UAV-gc contracten.
ervaring opgedaan om in een concensus-bijeenkomst de beoordelaars tot een goed onderbouwd en juist verwoord overeenstemmingsbesluit te brengen.
relevante werkervaring bij een provincie en is bekend met de provinciale systemen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    16-11-2015 11:56
    Plaats
    Den Haag

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten