Coördinator uitvoering Traverse Dieren (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Dieren
Reacties
0
Bekeken
454
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

07-12-2015

Einddatum

06-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

24-11-2015 om 17:00 uur

Traverse Dieren is een project dat uit meerdere contracten bestaat waarbij het hoofdcontract in UAV-GC, E&C op de markt is gezet. De precontractuele fase is gestart op 11 december 2014 en is op 21 oktober 2015 definitief gegund.

Het contract Traverse Dieren waar je aan zult werken is een complex werk binnen de gemeente Rheden met veel interactie met de omgeving. Het betreft doorgaande Provinciale ontsluitingswegen met verdiepte ligging in het centrum van Dieren met ongelijkvloerse kruisingen. Daarnaast komt er over het Apeldoorns Kanaal een nieuwe brug en wordt de N348 ten zuiden van Dieren gebundeld met het spoor, waarbij een fietsonderdoorgang en faunapassages dienen te worden gerealiseerd.

Voor het Contractteam zijn wij op zoek naar een Coördinator uitvoering. De voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit:

Het begeleiden van het uitvoeringsteam van de Opdrachtnemer op basis van het Contract, risicodossier en planning in combinatie met de input van zowel het contractteam als het projectteam;
Het samen met de leadauditor organiseren en uitvoeren van systeem-, proces- en productaudits;
Medeverantwoordelijk voor de naleving van het kwaliteitssysteem van de Opdrachtnemer dat moet leiden tot het beoogde projectresultaat ;
Controleren van de administratieve verplichtingen van de Opdrachtnemer samen met de Contractsecretaris;
Coördineren van de toetsingen van de contractuele verplichtingen van de Opdrachtnemer gedurende de uitvoeringsfase onder verantwoordelijkheid van de Technisch manager / toetscoördinator ;
Het beoordelen samen met het contractteam van afwijkingsrapporten en wijzigingsvoorstellen;
Het samen met de contractmanager en kostendeskundige voeren van onderhandelingen met de Opdrachtnemer over prijsconsequenties van eventuele wijzigingen en/of afwijkingen;
Vanuit kennis en kunde samen met de kwaliteitsmanager betrokken bij de uitvoering van het kwaliteitsborgingsysteem en op de naleving daarvan door de Opdrachtnemer;
Het werk (zonodig) stilleggen indien dit uit veiligheids- of kwaliteitsoverwegingen noodzakelijk is.

Functie eisen

tenminste een technisch HBO werk- en denkniveau, verkregen door een combinatie van technische opleiding en relevante werkervaring of blijkend uit een afgeronde HBO-opleiding Techniek.
minimaal 10 jaar ervaring als Coördinator uitvoering of een vergelijkbare functie.
brede werkervaring van minimaal 15 jaar binnen complexe civieltechnische projecten in zowel de voorbereiding- als realisatiefase.
minimaal 5 jaar brede werkervaring binnen UAV-GC projecten in de realisatiefase (opgedaan in de periode 2005 - 2015).

Wensen

gedegen kennis van en ervaring met complexe binnenstedelijk projecten.
ervaring aan opdrachtgevers- en aan opdrachtnemerszijde.
ervaring met spoortechnische werken.
kennis van en ervaring met systeemgerichte contractbeheersing.
ervaring met het werken in Sharepoint, VISI en Relatics.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten