Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
281
Status
Gesloten
Referentie
PP

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Met meer dan 120 jaar ervaring is FGH Bank expert in vastgoed- financieringen. Wij hebben diepgaande kennis van de markt, een wijdvertakt netwerk van kantoren en alle specialisten in eigen huis. Onze klanten zijn voornamelijk institutionele en particuliere vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en bouwondernemingen. Van de 390 medewerkers is het merendeel op het hoofdkantoor gevestigd. Ook zijn er acht regionale kantoren; in Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam. FGH Bank is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep, de internationale vastgoedonderneming van de Rabobank Groep.

Hecht samenwerken, doordacht handelen, snel schakelen en eigen initiatief nemen. Werken bij FGH Bank brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

De afdeling
Binnen FGH Bank is een groot CDD-project (Customer Due Dilligence) opgezet waarvoor er in het komende half jaar CDD reviews worden gemaakt.

Voor dit Customer Due Dilligence project zoeken wij voor FGH bank nog zo’n 7 tal ervaren specialisten CDD en bij voorkeur ogbv zakelijk vastgoed. In ieder geval dien kandidaten ervaring te hebben op het gebied van CDD analyses en/of in staat zijn zelfstandig CDD reviews uit te voeren/ op te stellen.

Taken

 • Werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van basis-en vervolgonderzoeken van particuliere

en zakelijke klanten (ongeveer 10% particulier en 90% zakelijk)

 • Onderzoek naar de samenstelling van bedrijven, aandeelhouders en belanghebbenden

 • Monitoring van transacties

 • Onderzoek naar entiteiten en risico factoren zoals screening van PEPs en sanctielijsten

 • Vastleggen van bevindingen in een CDD review

Ben jij een gedreven CDD-specialist die ervoor zorgt dat de dossiers van vastgoed klanten voldoen aan de wet- en regelgeving rond klantintegriteit?

Profiel

De juiste kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in het uitvoeren/ opstellen van CDD reviews van complexe bedrijvendossiers, bij voorkeur binnen de wereld van het zakelijk vastgoed.
Hierbij gaat het vooral om senior kandidaten die op de kleine organisaties worden gezet. Van belang is dat wanneer zij ervaring hebben met iets van CDD, dat het expliciet in hun CV wordt gezet en dan met name het schrijven van CDD reviews, aangezien daar op wordt gescand. Hetzelfde geldt voor Vastgoed. Kandidaten die zich bezighouden met CDD beleid, veel als manager/teamleider hebben gewerkt, of ergens in hun werkervaring een half jaar iets met CDD hebben gedaan, worden nu niet gezocht. Het gaat erom dat kandidaten inhoudelijk de zwaardere dossiers wegwerken (productie draaien)

Specifiek zoeken wij nu nog

 • Vijf senior specialisten voor de kleine organisaties.

 • Voor de grote organisaties zoeken wij nog twee kandidaten.

In totaal zijn wij dus nog op zoek naar 7 senior kandidaten.

 • HBO/WO-nivo

 • Daarnaast ben je communicatief sterk;

 • Je bent minimaal beschikbaar tot het einde van het jaar.

Start project:z.s.m.
Eind project:31-12-2015
Uren per week:40

Reageren z.s.m.! met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten, excl. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten