Sr. medewerker HR support en personeelsadministratie

Opdrachtgever
Wolters Kluwer
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
49
Status
Gesloten
Referentie
medew HR support

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Omschrijving

Als sr. Medewerker HR support en personeelsadministratie hou je je bezig met het vertalen van plannen en beleid vanuit HR naar de praktijk van HR Support. Daarnaast zorg je voor goed werkbare procedures die leiden tot een zo optimaal mogelijke inrichting van het primaire proces van de afdeling.

Concrete taken zijn o.a.

 • Je vertaalt beleid naar doelstellingen en een begroting met als doel richting te geven aan de activiteiten van HR Support en specifieke aandachtsgebieden (bijv. budget)

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van fte begroting en verloop in de jaarlijkse cyclus en zorgt samen met de fiscalist voor afstemming met de belastingdienst.

 • Je lost inhoudelijk ingewikkelde kwesties in team verband op

Daarnaast is het team van HR Support verantwoordelijk voor een correcte personeelsadministratie. In jouw rol als sr. Medewerker ben je samen met het team aanspreekpunt voor HR vragen vanuit de WKNL organisatie. Dat gaat om vragen o.g.v. personeels- en salarisadministratie, HR tools en regelgeving. Je draagt zorg voor een efficiënte afhandeling van deze vragen en zorgt dat medewerkers en managers juist geïnformeerd zijn.

 • Je zorgt voor optimale uitvoering van de HR processen en waar nodig draag je bij aan het verbeteren of aanpassen van deze interne processen. Hiervoor stem je veelvuldig af met in- en externe partijen.

 • Je voert analyses uit, maakt berekeningen t.a.v. personeelskosten en zorgt voor oplossingen bij vraagstukken o.g.v. regelgeving, procedures en specifieke cases.

 • Je zorgt voor het aanleveren en analyseren van managementinformatie en signaleert bijzonderheden.

Over Wolters Kluwer
Wolters Kluwer is een informatiedienstverlener en een toonaangevende mondiale aanbieder van informatiediensten. Wolters Kluwer is wereldwijd georganiseerd in vier divisies: Tax & Accounting, Legal & Regulatory, Health & Pharma Solutions, Financial & Compliance Services, met een Global Shared Services-organisatie en een regionale en landenstructuur. Wolters Kluwer Nederland (WKNL) opereert vanuit twee divisies: Tax & Accounting en Legal & Regulatory. WKNL levert vakgerichte informatie aan professionals via een gevarieerd aanbod van producten en diensten, zoals: communities, portals, online databanken, e-publishing, software, tijdschriften, boeken, nieuwsbrieven, trainingen en opleidingen. WKNL heeft marktleiderschapsposities in verschillende vakgebieden. Wij richten ons op professionals in de juridische, fiscale, financiële, bestuurlijke, human resources en commerciële beroepen. Voor meer informatie, bezoek: www.wolterskluwer.nl

Functie eisen

Wie ben je?

Je bent breed inzetbaar op diverse HR expertises. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende vraagstukken/klanten en hebt er plezier in dit te combineren met diepgang en kwaliteit. Je bent analytisch sterk, bent service- en oplossingsgericht en kunt met tact je boodschap overbrengen.
Je bent een teamspeler die initiatief toont en verantwoordelijkheid weet te dragen voor je eigen werk en voor de output van HR supportteam als geheel. Je kunt processen snel doorzien, kunt wijzigingen in processen mede vormgeven in implementeren binnen de organisatie.

Wij vragen

 • Minimaal HBO Werk- en denkniveau (HEAO)

 • 3-5 jaar HR- financiële werkervaring in een vergelijkbare rol

 • Goede kennis van

o sociale wet- en regelgeving
o processen van in-, door- en uitstroom
o salarisadministratie (opleiding VPS)
o sociale verzekeringswetten en wetswijzigingen
o financieel-administratieve HR zaken

 • Ervaring met en kennis van HR systemen en affiniteit met ICT zijn een pre

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Inzet per direct voor een periode van (naar verwachting 3 tot 6 maanden) voor 24 uur per week.
Interesse? Reageer met een korte toelichting, CV, beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten