Adviseur Customer Experience

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
Den Bosch
Reacties
3
Bekeken
333
Status
Gesloten
Referentie
Adviseur Customer Experience

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Hartelijk dank voor je reactie op onze aanvraag voor een Adviseur Customer Experience. Op deze aanvraag hebben we meerdere reacties gekregen. Inmiddels hebben we een selectie gemaakt en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever. Als je niet bent gebeld, ben je niet voorgedragen voor dit project.

Nogmaals hartelijk dank voor je reactie en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Marielle Boogaard
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een directe eindklant in Den Bosch is Harvey Nash op zoek naar een Adviseur Customer Experience.

Start

z.s.m.

Duur

2 maanden+

Inzet

24-32 uur per week

Plaats in de organisatie

Binnen het Customer Excellence team rapporteert de adviseur aan de Manager Customer
Excellence en is werkzaam voor de Consumer Retail Organisatie

Doelstelling functie
Eigenaar van de methodiek van klanttevredenheidsonderzoeken binnen Consumenten domein, dit betreft zowel de uitvoering, visie vorming als implementeren van best practices.
Meetbaar en bespreekbaar maken van kwaliteit van dienstverlening en de daaraan gekoppelde klanttevredenheid en klantbeleving mbt geleverde service en diensten door COPS.
Vertalen van deze inzichten naar concrete adviezen richting COPS management, E2E leads en teamleiders hoe de bestaande werkwijze te verbeteren om de aan klant tevredenheid en kwaliteit gekoppelde doelstellingen en strategie te realiseren.

Resultaatgebieden

Onderzoek en advies
Analyseert klantdata en gebruikt deze om op basis van feiten en inzichten uit (klanttevredenheids) onderzoeken, kanaalontwikkelingen en industrieontwikkelingen advies te geven waar verbeteringen binnen processen te realiseren zijn.
Ondersteunt de merken bij het vertalen van deze adviezen naar concrete werkbare verbeter acties, afdelingen en ketens met als doel de kwaliteit van dienstverlening te vergroten en klant beleving te vergroten.
Adviseert rondom strategische klantbelang-issues binnen de merken.
Stemt af met de business over wensen, behoeften, prioriteiten en invulling van onderzoek op basis van deze behoefte.
Zoekt proactief aansluiting bij relevante projecten en relevante gesprekspartners met betrekking tot klant tevredenheid, klantbeleving en kwaliteit.

Onderzoek methoden
Ontwikkelt visie op methoden van klanttevredenheidsmetingen en creƫert inzicht met betrekking tot de marktontwikkeling qua methoden en systemen in de markt.
Draagt zorg voor de optimalisatie aansluiting tussen de klanttevredenheidsonderzoeken en de visie en strategie van de business.
Zorgt voor interface met onderzoeksbureaus.

Advisering
Geeft proactief advies over de strategische keuzes op de klantbeleving, klant tevredenheid en kwaliteit van dienstverlening en het managen van de klantverwachting.
Vertaalt de (COPS) strategie naar concrete acties, om de waarde van de klantrelatie te vergroten voor zowel klant als de organisatie.
Stelt rapportages op o.a. over klanttevredenheid en communiceert deze met het management en binnen Customer Excellence.

Continu verbeteren
Is gedreven om de klanttevredenheid, klant beleving en kwaliteit van dienstverlening continu te verbeteren waardoor klantloyaliteit vergroot wordt.
Zorgt voor een concrete doorvertaling en verankering van benodigde verbeteringen op gebied van klanttevredenheid binnen de merken en ketens.
Initieert verbeteringen in processen waar we de klant raken o.b.v. onder andere onderzoeksresultaten en (klant)signalen uit de customer journeys (klant reizen).

Integrale afstemming en ondersteuning COPS
Schakelt met COPS Management, teamleiders, E2E leads en overige stakeholders om de aan de klanttevredenheid gerelateerde doelstellingen te realiseren.
Is in staat om mulit-disciplinair te denken en de juiste collega binnen Customer Excellence aan te haken om werkwijzes integraal continu te verbeteren.

Functie-eisen
Afgeronde WO opleiding (sociale of economische wetenschappen bijv. sociale psychologie, bedrijfs- of consumentenwetenschappen, bedrijfskunde of marketing).
5-8 jaar aantoonbare ervaring als marktonderzoeker/consultant op gebied van klanttevredenheid, klant beleving of kwaltieit van dienstverlening.
Ervaring met SPSS, statistische analysetechnieken en alle facetten van marktonderzoek (kwalitatief, kwantitatief en deskresearch).
Ervaring met visualiseren van klant reizen en het emotioneel binden van klanten aan een commodity product is een pre.
Kennis van en ervaring met programma- en project management >3 jaar.

Competenties
Klantgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Creativiteit
Analytische vaardigheden
Organisatie sensitiviteit

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  13-11-2015 19:24
  Plaats
  Duivendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-11-2015 10:44
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-11-2015 16:55
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten