Accountmanager Fashion

Intermediair
Mybusinessmedia BV
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
3.000 - 7.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
4
Bekeken
512
Status
Gesloten
Referentie
Account manager Fashion

Afrondingstoelichting

Wegens het vinden van een geschikte kandidaat, sluit ik deze vacature


Omschrijving

Accountmanager Fashion
( 28 uur)

Als accountmanager verkoop je multimediale proposities voor de vakbladen Bengels en Schoenvisie. Je bouwt zelfstandig, strategische, langdurige en intensieve relaties op met bestaande en nieuwe klanten binnen de modebranche. Ook zorg je voor het aangaan van inhoudelijke partnerships. Je bent een talent in het sluiten van deals. Vervolgens begeleid je het salesproces en je zorgt voor tevreden klanten. Je bent het interne en externe aanspreekpunt voor sales van deze titel. Daarnaast werk je nauw samen met de redactie van Bengels en Schoenvisie.
Verkoop is voornamelijk adviesgericht, op een geselecteerde groep klanten waar een adviesgerichte accountbewerking leidt tot meer rendement en een lange termijn binding.

Bengels is hét vakblad voor de kindermodebranche. Naast het magazine is er een website en een digitaal magazine.
Schoenvisie is al meer dan 50 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Het blad verschijnt 9 keer per jaar en Schoenvisie is responsive als digitaal magazine.

Profiel kandidaat
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een inspirerende en gedreven persoonlijkheid, met bewezen ervaring in sales (bij voorkeur in media). Je kunt goed samenwerken en bent sterk resultaat- en oplossingsgericht. Je communiceert sterk zowel intern als extern en bent gewend te werken met targets. Je hebt HBO denk- en werkniveau, een commerciële instelling en goede closing skills. Het is een pré wanneer je beschikt over een stevig netwerk in de modebranche.

Wij bieden
Werkzaamheden voor een periode van 6 maanden, verlenging op termijn mogelijk. Je ontvangt een basisfee en provisie. Een training in het gebruik van onze SEM-tools en het updaten van je kennis van online marketing.

Bedrijfsinformatie
MYbusinessmedia is een multimediale B-to-B uitgeverij die zich sterk richt op vakinformatie voor de MKB-ondernemer. We voorzien ondernemers en professionals in een tiental branches van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot gezondheidszorg en van industrie tot engineering. Adverteerders en partners bieden we met onze merken een platform om professionals in hun branche te bereiken, te raken en te binden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  16-11-2015 16:06
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-11-2015 15:36
  Plaats
  Rosmalen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-11-2015 15:40
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-11-2015 16:23
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten