Quality Assurance Coordinator (3 months)

Opdrachtgever
Huisman Equipment B.V.
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Schiedam
Reacties
3
Bekeken
412
Status
Gesloten

Omschrijving

Een Quality Assurance Coordinator bij Huisman is verantwoordelijk voor het implementeren, uitvoeren en bewaken van het gehele Quality Assurance beleid van Huisman in Schiedam. Heb je ervaring met ISO 9001 en OHSAS 18001 certificeringen en audits? Per direct beschikbaar voor interim positie met een duur van 3 maanden? Dan ben jij de Quality Assurance Coordinator waar we graag kennis mee maken!

Uiteraard is het voor de organisatie van groot belang dat bedrijfsprocessen in overeenstemming zijn met elkaar en voldoen aan het bedrijfsbeleid. Door conformiteit in de procedures en werkafspraken wordt dit bereikt. Jij en je collega’s van de afdeling Quality Assurance spelen in dat alles een cruciale rol. De kern van je werk is het bevorderen van het kwaliteitsbewustzijn binnen het bedrijf. Normen zijn er niet zomaar, ze zijn er om in te zetten om de organisatie te verbeteren en dat is waar jij voor staat. In al je werkzaamheden houd je rekening met eventuele weerstand. Je onderzoekt waar die ‘m in zit en je past je aanpak hierop aan. Je gelooft in je vak en daarom kost het je geen moeite om te blijven overtuigen. Deze positie biedt de kans om QA binnen Huisman verder uit te bouwen. Wat je kunt verwachten is een breed werkgebied in een uitdagende en interessante (productie)omgeving waar ruimte is voor verbetering en ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Je dagelijkse werkzaamheden omvatten het hele Quality Assurance proces. Je controleert o.a. of veranderingen die men wil doorvoeren voldoen aan de geldende kwaliteitsnormen binnen Huisman en zo niet dan faciliteer je een voorstel hoe het wel zou kunnen. Je voert interne audits uit en ook audits bij onze leveranciers (mogelijk ook internationaal). Je tracht de oorzaken van eventuele afwijkingen op te sporen en je borgt de getroffen maatregelen. Wederom een proactieve houding om de kwaliteitsdoelstellingen te realiseren is hierbij van belang.

Jouw kenmerken
- afgeronde HBO Bedrijfskunde of vergelijkbaar
- 5 tot 7 jaar recente, relevante werkervaring
- gedegen kennis van ISO 9001, OSHAS 18001 en affiniteit met techniek
- kennis van managementsystemen
- behoorlijke dosis overtuigingskracht

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 december 2015. Uiterlijke startdatum is 10 December 2015.

Deze positie wordt bij voorkeur vervuld door een ZZP’er voor een maximaal tarief van 65,- euro per uur. Bemiddelingspartijen voor ZZP’ers zijn toegestaan mits akkoord met een maximale fee van 4,- per uur.

Afdeling
Quality Assurance maakt onderdeel uit van de afdeling QESH (Quality, Environment, Safety, Health) en is verantwoordelijk voor het totale QA beleid bij Huisman Schiedam. Er is een manager QESH en de afdeling QA wordt op zijn beurt aangestuurd door een Department Head. Het is een jonge en energieke afdeling.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  17-11-2015 15:14
  Plaats
  Ooltgensplaat

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-11-2015 12:48
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-11-2015 12:57
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten