Intermediair
Pro-Act IT
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Bosch
Reacties
4
Bekeken
595
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Locatie

Den Bosch

Duur

3 tot 6 maanden met optie op verlenging

Inzet

32-40 uur per week

Tarief

marktconform

Functie omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Credit Banker. De Credit Banker houdt zich bezig met het beheren en analyseren van lopende kredieten alsmede signaleren van, en opvolging geven aan, mogelijke risico’s, in lijn met de strategische koers van de organisatie als onafhankelijke wealth manager en met centraalstelling van het cliëntbelang, om zo bij te dragen aan het afbouwen dan wel renderend maken van de Risk Weighted Assets (RWA) van onze opdrachtgever.
Verantwoordelijkheden

 1. Kredietbeheer

Voorbereiden en uitvoeren van portefeuillemanagement en kredietbeheer van bestaande zakelijke cliënten, zodanig dat lopende kredieten worden beheerd in lijn met de gemaakte afspraken en geldende wet- en regelgeving en de Corporate Banker optimaal wordt ondersteund.

 1. Account planning

Onderhouden van individuele accountplannen per zakelijke cliënt en ondersteunen van de Corporate Bankers . Het signaleren van private banking kansen, door het analyseren van portefeuilles en cliëntinformatie en aanleveren van juiste informatie.

 1. Risicomanagement

Uitvoeren van het risicobeheer binnen de eigen cliëntengroep en signaleren en opvolgen van mogelijke risico’s voor onze opdrachtgever in lijn met geldende wet- en regelgeving en het eigen kredietbeleid om zo de (financiële) risico’s te minimaliseren en te beheersen.

 1. Administratie

Zorgdragen voor de uitvoering van ondersteunende en administratieve activiteiten voor het eigen cliëntenbestand, waaronder dossiervorming, dossieronderhoud en verwerking van wijzigingen zodat de beschikbare cliëntinformatie te allen tijde actueel en compleet is.

 1. Afdelingsondersteuning

Plannen en (inhoudelijk) voorbereiden van (zakelijke cliënt) afspraken en zorgdragen voor het verzamelen en analyseren van relevante informatie, in lijn met geldende wet- en regelgeving, zodanig dat Corporate Bankers optimaal zijn voorbereid en ondersteund.

 1. Informatieverstrekking

Beantwoorden van uiteenlopende vragen van bestaande zakelijke cliënten, zodat cliënten proactief en op tijdige en adequate wijze van informatie worden voorzien en het professionele imago van onze opdrachtgever wordt geaccentueerd.

 1. Klachtenafhandeling

Coördineren en (mede)afhandelen van operationele problemen en klachten van cliënten, in lijn met de richtlijnen op het gebied van Klantbelang.

Competenties

 • Analytisch denken

Legt verbanden. Signaleert trends en samenhangen in informatie en onderscheidt ze van incidenten. Legt verbanden tussen afzonderlijke kwesties en zaken. Deelt problemen op. Legt relatie tussen twee delen: A leidt tot B, kan opdelen in “voors en tegens”. Stelt vragen in de diepte (één aspect), maar ook in de breedte (verscheidene aspecten), teneinde een zo volledig mogelijk beeld te verkrijgen. Geeft aan welke informatie vereist is voor een goede beeldvorming. Ziet de kern van problemen en mogelijke oplossingen.

 • Klantgerichtheid

Onderhoudt duidelijke communicatie. Onderhoudt duidelijke communicatie met de klant met betrekking tot wederzijdse verwachtingen. Vraagt naar wensen en behoeften van de klant. Let op klanttevredenheid. Geeft behulpzame informatie aan klanten op vriendelijke wijze. Maakt duidelijke afspraken over te leveren producten en diensten met de klant.

 • Plannen & Organiseren

Combineert verschillende werkzaamheden. Combineert verschillende soorten werkzaamheden op een effectieve en efficiënte manier en weet hiermee optimaal gebruik te maken van de beschikbare middelen.

 • Omgang met details

Controleert eigen werk. Bekijkt het eigen werk op correctheid en volledigheid. Checkt nauwkeurigheid en juistheid van de gebruikte informatie. Gebruikt hulpmiddelen om het eigen werk te controleren.

 • Communiceren

Heeft een heldere opbouw en structuur. Drukt zich helder uit, de boodschap wordt goed begrepen. Houdt een samenhangend en helder betoog, waarin hoofd- en bijzaken gescheiden zijn. Beantwoordt inhoudelijke vragen afdoende.

 • Oplossingsgerichtheid

Komt met ideeën. Komt met ideeën of acties gericht op verbetering. Voert in dringende situaties werkzaamheden gelijk uit.

 • Initiatief

Zet problemen om in kansen. Handelt snel en resoluut in geval van problemen. Benut de kansen die in een nieuwe situatie zitten. Neemt het voortouw en onderneemt extra acties buiten hetgeen oorspronkelijk gevraagd was. Draagt uit eigen beweging ideeën of oplossingen aan.
Kennis

 • HBO werk- en denkniveau met enkele jaren relevante werkervaring

 • U heeft aantoonbaar recente werkervaring met en kennis over kredietverlening

 • Kennis van financiële regelgeving

Het centraal stellen van Cliëntbelang en integer handelen
Het belang van de cliënt van onze opdrachtgever is altijd het uitgangspunt voor de hoogwaardige financiële dienstverlening die wordt geboden. Adviezen moeten passend, begrijpelijk en van toegevoegde waarde zijn voor de cliënt van onze opdrachtgever. Hierbij is het principe van “integer handelen”' leidend.
Onder integriteit – of integer handelen - verstaan we het handelen volgens ethische waarden waarbij zowel maatschappelijke normen en waarden als de regels van onze cliënt in acht worden genomen, waaronder de regels met betrekking tot fiscale integriteit. Dit betekent dat de functie adequaat en zorgvuldig wordt uitgeoefend, met inachtneming van de verantwoordelijkheden en de geldende regels.

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  16-11-2015 13:55
  Plaats
  Veghel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-11-2015 14:01
  Plaats
  eindhoven /acht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  17-11-2015 22:09
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-11-2015 15:34
  Plaats
  Oudenbosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten