Applicatieontwikkelaar Java Senior

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
188
Status
Gesloten
Referentie
v2722

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Hinttech is voor de Belastingdienst op zoek naar: Applicatieontwikkelaar Java

Kundigheidsniveau: Senior

Aantal uren per week: 36

Startdatum inzet: Z.s.m.

Einddatum inzet: 14-10-2017

Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie

Opdrachtomschrijving: Ik zoek versterking voor het team BVB om verschillende onderhoud en bouwopdrachten op een aantal beheer applicaties uit te voeren. De opdracht in de eerste maanden betreft het aanpassen van de zogenaamde beheer App en Beheer next en deze conform geldende richtlijnen qua functionaliteit samen te voegen. Daarnaast is er ook een monitoring tool die volgens de geldende Java richtlijnen aangepast moet worden. Als laatste is er nog een opdracht voor een nieuw te bouwen tool, om stromen automatisch te implementeren op Brokeromgevingen. Het gaat dus om een ervaren Java ontwikkelaar die flexibel op verschillende opdrachten kan worden ingezet en die zelfstandig een klus kan klaren. Affiniteit met (Broker) infrastructuur en het inrichten van OTAP omgevingen is een vereiste om hier succesvol te kunnen zijn.

Businesskennis: Kennis van het voortbrengingsproces.

Kennis van Struts is een pré. Kennis van poort systemen is een pré. Ervaring met werken binnen de Belastingsdienst is een pré.

Expertise: Ervaring met Eclips, Git/Jira, Kennis en ruime ervaring met Java EE6 en Spring. Kennis van de WebStraat ontwikkelrichtlijnen (JOS).
Kennis van Wicket en Spring-MVC. Ervaring met WebSphere Application Server 8 Goede kennis van XML, inclusief XSD’s en XSLT’s. Kennis en ervaring van/met WebSphere MQ 7 en/of hoger. Ervaring met IBM Message Broker 8. Kennis en ervaring met programmeren in databases (SQL, DB2)

Buiten Java kennis van Spring en Wicked, is het een pré als de kandidaat ook over kennis van Struts beschikt. Wicket kennis een Knock out criterium!

Vakkennis overig: Kennis van relationele databases (SQL, DB2) Kennis van één of meerdere scriptingtalen (Perl, ksh) Basiskennis van het AIX platform en Redhat. Ervaring als bouwer (minimaal 3 jaar).

Persoonlijke vaardigheden: Flexibel, Assertief, Leergierig, Teamworker,maar ook zelfstandig opdrachten aanpakken.

Interesse? stuur je CV, motivatie, tarief en beschikbaarheid naar ons toe uiterlijk 18 november 12.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten