Senior Pricing Actuaris

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn/Tilburg
Reacties
1
Bekeken
310
Status
Gesloten
Referentie
92150269

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Senior Pricing Actuaris die een belangrijke bedrage levert aan de pricing van de Inkomensproducten (WIA en Verzuim) van Achmea alsmede het doen van rendementsanalyses. Je werkt in een team van actuarissen intensief samen en hebt regelmatig contact met andere disciplines in de business. Een aantal werkzaamheden vinden in projectvorm plaats.
 
Het profiel
We zijn op zoek naar iemand die zich herkent in onderstaande - Je hebt een afgeronde universitaire opleiding (Wiskunde, Econometrie). Bij voorkeur ook AG. Ervaring: - Senior Actuaris met kennis van pricing en rendementsanalyses van Inkomensproducten WIA en Verzuim (MUST). - Recente kennis van BeZaVa-wetgeving (MUST) en de toepassing ervan voor de pricing van Inkomensproducten (MUST). - Communicatief vaardig. In staat om met businesspartners te communiceren over inhoud en in staat om projectmatig te kunnen werken. (MUST) - kennis van Solvency II - Sterk samenwerkingsgericht. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.
 
Jouw afdeling
Je rapporteert aan de Manager Business Finance Team Inkomen bestaande uit ongeveer 8 actuarissen en 7 Business Controllers en bedient de business line Inkomen (WIA, Verzuim en AOV). Het team maakt een transitie door met als stip op de horizon een waardevolle adviseur te zijn van het management van de Business en Finance. Ondanks dat de standplaats Apeldoorn is, zijn er ook dagen dat fysieke aanwezigheid in Tilburg is vereist.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van zo spoedig mogelijk tot 30 april 2016 voor 40 uur per week, locatie Apeldoorn/Tilburg.

Uurtarief tussen de € 75 en € 82,50 afhankelijk van kennis en vaardigheden.

Interesse? Graag ontvangen wij je op de functie toegespitste cv en motivatie uiterlijk 18 november 10.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-11-2015 22:23
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten