Informatie Analist

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
378
Status
Gesloten
Referentie
20118180

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118180 Tijdelijke inhuur

Voor een overheidsinstantie zijn wij op zoek naar een Informatie Analist.

Opdracht Omschrijving

De opdrachtgever is zowel een advies- als uitvoeringsorganisatie voor de wettelijke ziektekostenverzekeringen: de Zvw en de Wlz. De Opdrachtgever heeft een belangrijk aandeel in het op peil houden van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Het belang van een goede informatievoorziening is de afgelopen jaren sterk toegenomen: klant- en werkproces worden in toenemende mate ondersteund door de kwaliteit en toegankelijkheid van de onderliggende informatie.
Verder is informatie ook bepalend bij het tot stand komen van beleidskeuzes, het verantwoorden van bestedingen en het sturen van de ketens. Het is daarom van belang dat alle partijen in de keten met elkaar intensief samenwerken om de inrichting en onderlinge samenhang van de informatievoorziening én onderliggende technische voorzieningen te borgen.

Als het gaat om de informatievoorziening maken ketenpartners van de opdrachtgever gebruik van de standaarden iWlz, iWmo en iJw. Er is een integrale informatievoorziening nodig omdat door de veranderingen in de zorg klanten met een zorg- en ondersteuningsvraag in toenemende mate te maken zullen krijgen met meerdere ketens/organisaties. Interoperabiliteit van systemen en gegevens over de verschillende domeinen heen is dan ook belangrijk om klanten integraal te kunnen ondersteunen. Het doel van een integrale informatievoorziening is een keten waarin zowel klant als professional optimaal worden ondersteund door de informatievoorzieningfunctie en waarbij de beschikbare informatie beleid, sturing en verantwoording mogelijk maakt. Hierdoor kunnen administratieve lasten worden verlaagd, professionals klanten beter ondersteunen en krijgen cliënten gebruikersgemak en inzicht als het gaat om Wlz, Wmo en/of Jeugdwet dienstverlening.

De opdrachtgever is een onafhankelijke en deskundige beheerder van standaarden en keteninformatisering. Dit doet de opdrachtgever voor ketenpartners binnen Wlz en sinds kort ook voor ketenpartners binnen de Wmo en de Jeugdwet. Om deze taak te vervullen ontwikkelt en onderhoudt De opdrachtgever producten en diensten waarmee de keteninformatisering wordt gerealiseerd. Dit wordt gedaan in een team van ongeveer 12 mensen dat in het afgelopen jaar flink gegroeid is. De opdrachtgever is op zoek naar een informatie analist die kan ondersteunen bij de groeiende werkzaamheden.

Omschrijving van opdracht, beschrijving van werkzaamheden

Het Beheerteam iStandaarden is verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de standaarden iWlz, iWmo en iJw. Met de technische en inhoudelijke kennis en een achtergrond in de zorg en ondersteuning, ondersteunt de informatieanalist in de doorontwikkeling en het beheer van de standaarden. Daar waar nodig heeft de informatieanalist contact met ketenpartijen en woont werkgroepen bij. De informatieanalist wordt betrokken bij het vormgeven en opstellen van nieuwe specificaties. De kandidaat zal procesbeschrijvingen maken, technische input leveren en nieuwe dienstverlening inhoudelijk toetsen.

Functie Eisen

 1. HBO of universitaire opleiding

 2. Kennis van de Wlz, Wmo & Jeugdwet

 3. Kennis van iStandaarden

 4. Aantoonbaar netwerk in de Wlz, Wmo en Jeugtdwet keten

 5. Aantoonbare ervaring met opstellen van specificaties

Functie Wensen

 1. meer dan 10 jaar ervaring als informatie analist.

 2. Ervaring in projecten met keten standaardisatie

 3. Ervaring met XML

 4. Sterke communicatieve vaardigheden en ruime ervaring met deelname aan diverse werkgroepen binnen één van de domeinen of op het gebied van techniek.

Competenties

 • Heeft analytische en sociale vaardigheden om de brug te vormen tussen opdrachtgever, ketenpartners, gebruikersorganisatie en IT leveranciers;

 • Is communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;

 • Neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat;

 • Is kwaliteitsgericht;

 • Teamplayer;

 • Is consciëntieus;

 • Kan goed luisteren en samenwerken;

 • Kennis en ervaring met XML;

 • Representatief;

 • Is vriendelijk en servicegericht.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

01-12-2016

Duur

31-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32 uur per week

Tarief

ca € 80

Sluitingsdatum

20-11-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

26-11-2015

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten