Technisch Helpdesk Engineer

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15255

Omschrijving

Technisch Helpdesk Engineer – Zoranet

De functie
Samen met je team ontwikkel je technische en functionele oplossingen om problemen, bij zowel klanten als de interne organisatie, op te lossen en te voorkomen. Met het belang en de tevredenheid van de klant altijd voorop, zorg je voor optimale dienstverlening op maat. Ook continuïteit en kwaliteit staan hierbij centraal.

Bij deze dynamische, uitdagende rol is het takenpakket van jou als Technische Helpdesk Engineer zeer veelzijdig. Denk onder andere aan:

  • opbouwen, onderhouden en uitbouwen van de relaties met klanten

  • snel en naar tevredenheid oplossen van problemen, en er op toe zien dat de geleverde dienstverlening het ook naar behoren blijft doen

  • In beheer nemen van diensten en producten

  • uitvoer van wijzigingen

  • monitoring alerts verwerken

  • bijhouden van de administratie en registratie qua klantgegevens, technische gegevens als de registratie van incidenten

  • bewaken van de Service Level Agreement (SLA) met andere afdelingen, leveranciers en externe klanten

  • genereren van management informatie

  • informeren van interne en externe partijen met betrekking tot storingen, corrigerende acties en/ of geplande werkzaamheden

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat heeft minimaal een afgerond HBO diploma en is in het bezit van het rijbewijs B (MUST)
Kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met ondersteuning op techniek, opgedaan bij een technische helpdesk of Netwerk Operations Center
Kandidaat heeft kennis van: Operating Systems als MS Windows, MS Office, serverversies en Linux/Unix en het liefst ook van VMWare, software pakketten als Oracle en MS Exchange, datacenters, monitortools en servicedeskpakketten,ethernet en IP/subnette (MUST)
Kandidaat heeft ervaring met het inrichten van systemen en netwerken en met het documenteren van systeem- en netwerkomgevingen en Operationele processen in een dienstverlenende organisatie (projecten, beheer, onderhoud, support en logistiek) (MUST)
Kandidaat heeft kennis en ervaring met: - TCP/ IP-technieken en protocollen, routers en switches (Cisco en Juniper) en Voice/Voip platformen/diensten - VPN glas,- ADSL(2+), -SDSL, DIA, VRA, - Telefonie diensten (zoals ISDN-2) - DNS, Hosting, PIN
Kennis van onderstaande hardware: - Redback - AVM Fritzbox /Technicolor/ Huawei Routers - Cisco - Juniper
Kandidaat is in loondienst van leverancier of in eigen dienst (geen doorleenconstructie) (MUST)

Startdatum 23-11-2015
Einddatum 28-2-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten