Bestuursadviseur

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
17-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
0
Bekeken
1020
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-910

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid-Holland zoeken wij een nieuwsgierige Bestuursadviseur met ervaring van de portefeuilles Financiën, Cultuur, Communicatie&Samenspraak en/of Duurzaamheid&Groen. De bestuursadviseur neemt de voorbereidende werkzaamheden voor de wethouders voor zijn rekening. Op elk beleidsterrein zorgt hij/zij er voor dat wethouders met kennis van zaken spreken en oordelen. Dat maakt de rol als adviseur heel breed.

De bestuursadviseur moet gemakkelijk van het ene naar het andere onderwerp kunnen schakelen. Dat vraagt een groot inlevingsvermogen: reken in deze gemeente op veel dynamiek. De bestuursadviseur kan zomaar ineens voor een vraagstuk komen te staan waar hij/zij zich direct in moet verdiepen. Hij/zij functioneert middenin het hart van de gemeentelijke organisatie, zit vooraan bij nieuwe ontwikkelingen; soms zelfs letterlijk, omdat de bestuursadviseur vaak samen met de betrokken wethouder bij een overleg aanwezig bent. Hij/zij volgt de procesvoering op de voet. En daar draagt hij/zij zelf voor een groot deel aan bij, door de invloed op het goed functioneren van de wethouders.

Eisen

Afgeronde academische opleiding: politicologie of bestuurskunde
Minimaal 3 jaar in een politiek-bestuurlijke omgeving  in de afgelopen 5 jaar
Aantoonbare werkervaring in een bestuur ondersteunende functie binnen een ambtelijke organisatie
Ervaring op de portefeuille Financiën
Ervaring op de portefeuille Cultuur
Ervaring op de portefeuille Communicatie/samenspraak
Ervaring op de portefeuille Duurzaamheid en Groen

Competenties

Adviesvaardig
Overtuigend
Tactvol
Dienstbaar en klantgericht
Politieke sensitiviteit
Flexibel

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten