Specialisten implementatie Navision voor handel

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
17-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zaandam
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten
Referentie
ht - Specialisten implementatie

Omschrijving

Onze relatie, een soft-commodity handelshuis, die vanuit de omgeving Zaandam/Amsterdam wereldwijd opereert, is op zoek naar een ervaren specialisten voor de implementatie van een nieuw trading en financieel systeem.

Het is een implementatie binnen de Handel, Finance en Risk.

Als specialist ben je allereerst bekend met de handel in grondstoffen (bij voorkeur koffie en cacao) fysiek, alsook de bijbehorende termijnmarkten, en valutahandel. Ten tweede, ben je een specialist in Business Analyse, Proces analyses of systeemconfiguraties ten behoeve van de implementatie van Navision en de inrichting van een financiële administratie.

Je kan de deliverables die horen bij jouw rol opstellen en je hebt ook voldoende accounting kennis om boekingsgangen te begrijpen.

Je kan zakelijk omgaan met toeleveranciers en bent gewend te werken met gedetailleerde (oplever/test) planningen en scripts om de business gebruikers zo efficiënt mogelijk in te zetten in een automatiseringstraject.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van een aantal specifieke deliverables binnen jouw rol.

 • Je bent verantwoordelijk voor planning, voortgang, kwaliteit, kostenbewaking en op te leveren eindresultaat voor jouw deel van de werkzaamheden.

Functie eisen

 • 5 jaar+ relevante werkervaring m.b.t. het implementeren van handel/commodity trading/financiële systemen: van ontwerp tot bouw, testen en implementatie.

 • 10 jaar+ ervaring met implementatie Navision, specifiek handel;

 • 10 jaar+ kennis van en ervaring op business analyse, procesanalyse of technisch ontwerp ten behoeve van handelssystemen.

 • Goede inhoudelijk kennis van NL GAAP, inrichting financiële administraties en riskrapportages voor commodity handel;

 • Kennis van Prince 2

 • Naast de organisatiecompetenties kan je helder communiceren en presenteren. Je bent daarnaast ondernemend en resultaatgericht

Overige informatie

Locatie

Zaandam

Start

z.s.m.

Duur

32-40 uur per week tot 31 januari 2016

Recruiter

Eric Uleman

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief (excl. BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te laden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT en is gespecialiseerd in het tijdelijk opvullen van interim functies. De Interim Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring.

Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten