Beheerder FAB / TAB

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
17-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
346
Status
Gesloten
Referentie
30151448

Omschrijving

Niveau Medior
Start datum 01-01-2016
Eind datum 01-07-2016
Locatie Utrecht
Inzet 36 uur per week
Tarief indicatie € 57

Achtergrondinformatie
Applicatiespecialist voor het functioneel én technisch applicatiebeheer van meerdere applicaties binnen Interbancaire Netwerken en alle aspecten die bij deze functie horen. Je werkt middenin een zeer grote en complexe geautomatiseerde omgeving, met een hoog afbreukrisico met betrekking tot het buitenlands en interbancair betalingsverkeer van alle betalingstransacties wereldwijd.

De rol van Applicatiespecialist binnen het domein Betalen, Sparen en Beleggen biedt een perfecte mix van enerzijds beheerwerkzaamheden, waarin je verantwoordelijk bent voor de continuïteit van de dienstverlening en anderzijds werkzaamheden binnen ontwikkelprogramma's, waarin van je verwacht wordt dat je binnen de veranderprojecten de beheerbaarheid ook op de langere termijn borgt. Je bent mede verantwoordelijk voor de technische inrichting en het 7x24 operationeel houden van de (veelal bedrijf kritische) applicaties en weet je de juiste weg te bewandelen bij het zorgvuldig oplossen van incidenten en onverwachte situaties.
In deze uitdagende rol zoek je de nauwe samenwerking op met collega applicatiebeheerders, projectmanagers, infrastructuur specialisten, business analisten, ontwikkelaars en gebruikers binnen organisatie Nederland en WRR, om ervoor te waken dat de applicaties blijven doen wat ze moeten doen. Doordat deze werkzaamheden zich afspelen binnen verschillende productgebieden, maak je je veel kennis eigen en is de afwisseling van jouw werk groot.

Samenvattend bestaan jouw taken o.a. uit

 • Onderhouden van relaties met (interne c.q. externe) leveranciers en opdrachtgevers met als doel het continue verbeteren van je dienstverlening;

 • Beoordelen van de beheerbaarheid van de keten op lange termijn;

 • Zorgen dat (gewijzigde) applicaties effectief en efficiënt kunnen worden beheerd. Vroegtijdig bespreken van de beheercriteria binnen het projectteam en borgen dat de op te leveren componenten hieraan voldoen;

 • Uitvoeren van o.a. productie acceptatie testen en adviseren bij de besluitvorming tot implementatie;

 • Regie voeren over, en de uitvoering van ITIL processen van 'jouw' applicaties/ ICT ketens (incident, problem, change, business continuïty management, etc.);

 • Verzorgen van communicatie hieromheen en aanhaken van de betrokken collega’s.

Continuïteit Betalen, Sparen en Beleggen is verantwoordelijk voor levering, onderhoud en mede mogelijk maken van vernieuwing van ICT diensten, ondersteunend aan de betalen, sparen en beleggen producten van de bank. Het team Interbancaire Netwerken verzorgt het functioneel en technisch applicatie beheer van de Swift en CLS systemen voor de hele Groep. De afdeling is verantwoordelijk voor de ICT-diensten t.b.v. de betalingsverwerking van buitenlands betalingsverkeer, spoedoverboekingen, settlements en beurstransacties.
Eisen

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties)

Goede beheersing Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk). Klantgericht zijn en samenwerken zijn kerncompetenties. Daarnaast resultaten realiseren, initiëren van verbeteringen, inspireren en beïnvloeden.

Harde functie eisen

Ervaring met het technisch en functioneel beheer van applicaties op Unix omgeving. Aantoonbare ervaring/kennis van AIX/Linux. Ervaring met CLS en/of SWIFT.
Ervaring met (intern) klantcontact en procesgericht werken.
Kennis van werken volgens ITIL en Prince2.?

Pre's (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools): Het kunnen werken in een DevOps team.

Selectie critera (waar wordt het cv/de kandidaat op beoordeeld)

Afgeronde HBO opleiding is een must, IT Richting is een pre. Bancaire kennis is een pre, moet gewerkt hebben in grote, complexe bedrijven.

Opmerkingen

Moet standby kunnen en willen lopen.

Opmerkingen

Motivatie toegespitst op de opdracht is verplicht.

Tevens graag aangeven of het hier een eigen medewerker betreft, in het geval van doorlevering graag de originele leverancier vermelden.

Graag op volgende zaken letten bij een aanbieding

 • Houdt rekening met 2 weken kosteloos inwerken bij een inzetperiode langer dan 3 maanden.

 • NAW gegevens meesturen.

 • Kopie paspoort/ID bewijs (géén rijbewijs) meesturen.

 • Email adres van de kandidaat meesturen.

 • Telefoonnummer meesturen.

 • Hoogst genoten opleiding vermelden.

 • Kandidaten worden 4 dagen exclusief aangeboden bij de organisatie, bij een eventuele intake wordt dit verlengd met maximaal 7 dagen.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor 19 november 15:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-11-2015 12:31
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten