Linux Beheerder

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
17-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
488
Status
Gesloten
Referentie
1289

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Quest4 zoekt voor haar klant een kandidaat voor de functie van Linux beheerder. Graag ontvangen wij zo snel mogelijk passende cv’s met korte motivatie en vermelding van uurtarief en beschikbaarheid.

Linux beheerder

Locatie
Utrecht

Contactpersoon
Jacqueline Slaap

Functienaam

Linux Specialist

Functieomschrijving
Als Linux beheerder ben je deel van het DB infra technical team binnen IS/Oracle en ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de Oracle infrastructuur.
De Oracle infrastructuur omvat hardware (EXADATA en Commodity) en operating systems (OEL en OVM), waarop Oracle database infrastructuur (clusters en databases) en Fusion Middleware componenten worden geleverd door je andere collega’s.
Je houdt je bezig met het opstellen, borgen en toezien op de naleving van standaarden. Ook het onderhoud en Life Cycle Management van de infrastructuur en natuurlijk het schrijven en up to date houden van onze beheer documentatie behoort tot je takenpakket.

Binnen IT Operations wordt een hoge eis gesteld aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Van jou verwachten we dat je een beheerder bent die samen met zijn collega’s procesgericht aan het gezamenlijke doel werkt. Je brengt liefde voor het vak en bent een enthousiaste deelgenoot van de ontwikkelingen van Linux als product en het Oracle team als geheel.
Verder ben je in staat complexe problemen zelfstandig en in teamverband op te lossen. Je weet de impact van veranderingen op de operatie in te schatten en collega beheerders te helpen met de implementatie van wijzigingen. Je kent de weg bij incidenten oplossen, waarbij een goede afstemming en (pro)actieve samenwerking met andere afdelingen zoals oa. hardware, storage en netwerken, essentieel is. Ook onderhoud je contacten met de afnemers van de geleverde diensten, zoals je collega DBA’s bij de klant, applicatiebeheerders en uiteraard ook met Oracle, bijvoorbeeld d.m.v. het indienen van SR’s (Oracle Service Request).

Maar boven alles zie je het als jouw taak om ervoor te zorgen dat de systemen doen wat ze moeten doen, dag en nacht. Stand-by diensten zijn dus onderdeel van deze functie.

IS Oracle huisvest databases en middleware-stacks volgens de bestande standaarden in OTAPG omgevingen. Wij bieden een service die 24x7 beschikbaar is en 100% betrouwbaar is. Het team is een zelfstandig professioneel team met 60 Oracle specialisten, verdeeld over de gebieden Database Administrator, Fusion Middleware Specialist, Infra Specialist, Enterprise Manager Specialist en Base Team, die dag in dag uit gezamenlijk werken aan de doelen; betrouwbare en veilige dienstverlening; waarbij bereikbaarheid de drijfveer is, tevreden en betrokken stakeholders en een continue verbetering van onze dienstverlening.
De afdeling is een ideale omgeving om je uit te leven met de modernste technieken.

Harde functie eisen
Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een IT richting;
of een afgeronde MBO met aantoonbaar HBO denk en werkvermogen en de intentie een HBO opleiding op korte termijn af te ronden;
Minimaal 3 jaar werkervaring als Linux beheerder in een complexe beheer omgeving en affiniteit met Oracle;

Ervaring met procesgericht werken volgens ITIL principes, binnen een (interne) klantomgeving;
Gedegen kennis van Linux, Oracle Virtual Machine, SAN technologie, Hardware- en Netwerk technologie is een harde eis;
Kennis van scripting taal bash, Backup & recovery, certificering voor Red Hat Certified Engineer (RHCE) en procesgericht werken: Agile, Kanban is een eis.

Pre's
Kennis van Oracle hardware- en software database en diverse (scripting) talen: ksh, Perl, Java is een pré.

Looptijd en verdere bijzonderheden

Startdatum

1 januari

Standplaats

Utrecht

Inzetperiode

7 maanden, met optie tot verlenging

Inzet

36 uur per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten