Equipment Expeditor (HRSG)

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
17-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
1
Bekeken
215
Status
Gesloten
Referentie
301906

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de reactie op de aanvraag n.a.v. onze advertentie op Freelance.nl.

Indien wij voldoende aanknopingspunten zien in je CV nemen wij binnen 2 weken contact met je op om de details van de opdracht te bespreken.

Mocht je binnen deze termijn geen reactie ontvangen bewaren wij je CV in ons bestand en houden wij eventuele nieuwe projectmogelijkheden voor je in de gaten.

Al onze actuele vacatures tref je aan op onze website: www.harveynash.com/nl/vacatures/

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Joris van Leeuwaarden
Recruitment Consultant
Harvey Nash

T

+31 (0)346 581 058

M

+31 (0)621 847 821


Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Zoeterwoude op zoek naar een Equipment Expeditor.

Proces

Deadline: dinsdag 24 november 11:00 uur

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

6 maanden

Gemiddeld aantal uren per week

40

Tarief

zo scherp mogelijk

Branche

Utiliteit

Omgeving

Specialist in Heat Recovery Steam Generators (HRSG´s) en Industrial & Utility Boilers.

De werkzaamheden

Als Equipment Expeditor onderhoud jij, nadat een contract geplaatst is, alle contacten met de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig ontvangen van gevraagde documentatie, oplijnen en afstemmen inspection items en het monitoren van de voortgang van het contract. Je bent het aanspreekpunt voor alle afdelingen binnen de organisatie.

De Expeditor houdt alle fabricageprocessen nauwlettend in de gaten door regelmatig voortgang te controleren door middel van progress reports maar ook ter plaatse.

Onder uitbestedingen vallen onder andere pompen, (regel-)afsluiters, veiligheidsventielen, steam silencers, flue gas silencers, instrumentatie en maar ook complexe systemen zoals branders.

Profiel

De Expeditor die wij zoeken heeft HTS werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding HTS Werktuigbouwkunde en een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol. Naast technisch inzicht heb je ook sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je bent zakelijk en procesgericht. Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend en legt afspraken goed vast.

Je komt te werken in een internationale omgeving en daardoor is de beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, en vaardigheid in de omgang met andere culturen erg belangrijk. Verder schroom je er niet voor om regelmatig op reis te zijn.

Gezien de projectorganisatie waarin we werken is het van belang dat je je werk inzichtelijk maakt voor je collega’s en je werkzaamheden zorgvuldig afstemt met de betrokken collega’s binnen een project.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    22-11-2015 21:02
    Plaats
    WATERINGEN

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten