Netwerkbeheerder medior / senior

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
17-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
448
Status
Gesloten
Referentie
1289

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Rol 2x Netwerkbeheerder
Werkniveau Medior/Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 01-12-2015
Einddatum 31-05-2016
Aantal uren per week 40 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

SSC-ICT Haaglanden is een organisatie met ruim 800 medewerkers. In het bundelen van de ICT-dienstverlenging binnen de Rijksoverheid spelen wij een belangrijke rol. Bij SSC-ICT Haaglanden is er sprake van een sociale werksfeer, die zich richt op resultaat, continue verbetering en ontwikkeling. Wij zijn gevestigd in Den Haag en in het centrum van Zoetermeer en goed bereikbaar per openbaar vervoer.

De afdeling / Team

De afdeling Netwerkbeheer verzorgt binnen het verzorgingsgebied van SCC ICT Den Haag gestandaardiseerde netwerkvoorzieningen. Hiermee worden de diensten uit de centrale datacenters van SSC ICT ontsloten naar de ruim 30.000 vaste en mobiele werkplekken in het verzorgingsgebied.

De afdeling Netwerkbeheer bestaat uit twee teams: ‘Diensten’ en ‘Beheer Infra’. Ieder team wordt aangestuurd door een teamleider.
Het team Diensten is verantwoordelijke voor centrale netwerkdiensten als Rijksinternet, Rijksconnect, RijksDNS, netwerk authenticatie en externe toegang.
Het team Beheer Infra is verantwoordelijk voor vaste telefonie, lokale (draadloze en vaste) netwerken in de vestigingen en connectiviteit tussen tien vestigingen in Den Haag en circa 50 vestigingen in het land
De vacature is bestemd voor het team Diensten.

VEREISTE KENNIS

Eisen waaraan de kandidaat moet voldoen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bent in staat om goed te documenteren.
Je hebt meerjarige kennis van en ervaring met ASA5xxx series, Fortinet, Tippingpoint of Sourcefireproducten, VPN, Security, Cisco ACS.
Je bent CCNA Security en CCNP Security gecertificeerd. Kennis van en ervaring met Bluecoat-producten, F5-producten, Netscaler CAG, Vasco-oplossing, DNS, DHCP en NTP op basis van Infoblox-producten is een pre.
ITIL Foundation certificering is een pre.
Prince2 certificering is een pre.
Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
Het is essentieel dat je klantgericht en nauwkeurig kunt werken.
Je moet stressbestendig zijn en een proactieve instelling hebben.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

De Netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor

Het beschikbaar stellen en operationeel houden van de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten zoals de Firewall, DNS, Loadbalancing en Netscaler Infra structuur;

De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend

Voert het dagelijks beheer over de netwerkinfrastructuur;
Leveren van tweedelijns support aan eindgebruikers;
Geeft voorstellen aan het management van SSC-ICT met betrekking tot ontwikkelingen in het gebruik van de netwerkinfrastructuur;
Het dragen van de verantwoordelijkheid voor het opstellen en bijhouden van de documentatie en administratie van security componenten in de infrastructuur;
Het (doen) oplossen van verstoringen in de netwerkinfrastructuur en de daarin voorkomende security netwerk componenten;
Het al dan niet in projectvorm, leveren van een bijdrage aan grootschalige wijzigingen in (het gebruik van) de netwerkinfrastructuur;
Het op een actieve manier bijdragen aan de verdere professionalisering van het team Netwerkbeheer Diensten.

EXTRA INFORMATIE
Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiële kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten