Teamleider C Klantinteractie Bedrijven

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
17-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
5
Bekeken
871
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Ben jij de ervaren people manager die oog heeft voor het individu en een team en de teamleiders om jou heen kan inspireren om de klantbediening op een nog excellenter niveau te krijgen?

De functie
Als teamleider faciliteer je, op individueel en op teamniveau, dat de interacties tussen klant en adviseur excellent verlopen. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan een kwalitatief hoogstaande cross channel klantbediening. De kwaliteit van de interactie tussen de klant en onze organisatie wordt voor het belangrijkste deel bepaald in de (live) contactmomenten. In deze contactmomenten spelen de adviseurs uit jouw team een belangrijke rol. Zij zijn de sleutel tot het succes.

Jouw aanpak straalt passie en plezier uit voor het virtuele klantbedieningsvak. Je bent gedreven om de individuele- én teamprestaties continu te optimaliseren en daarmee realiseer je de gestelde doelen. Het zorgvuldig afwegen van klant- en bankbelang gaat je prima af, net zoals proactief en direct handelen in de klantbedieningsketen lokaal – centraal.

 • Coaching on the job en daarmee het ondersteunen van adviseurs op inhoud, klant- en bankproces en competenties. Je bent hier ongeveer 70% van je tijd mee bezig. Je brengt de adviseurs inhoudelijke kennis van de dienstverlening, bancaire procedures maar vooral ook vaardigheden bij. Je realiseert hiermee de optimale inzetbaarheid van adviseurs en draagt bij aan een sfeer van veiligheid, vertrouwen, openheid en authenticiteit.

 • Integrale verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en efficiency van het live klantcontact, je geeft invulling aan de daadwerkelijke behoefte van de klant. Je zorgt voor de werkvoorraad, het oplossen van verstoringen, capaciteitsinzet, optimale teamsamenstelling, in- door en uitstroom en de jaarplanning binnen het team.

 • Operationeel contact met lokale banken over vragen, operationele issues en klantbediening in de keten lokaal - centraal. Je zorgt ervoor dat jouw eigen kennis en vaardigheden op hetzelfde niveau komen én blijven als lokaal.

Onze afdeling
De eenheid is een volwaardige retail bank in het verlengde van de lokale klantbediening en is georganiseerd binnen Cross Channel Klantinteractie (CCK). CCK staat opgesteld voor Bedrijven en Particulieren en Private Banking (PPB) om met en voor de lokale banken een optimale cross channel klantbeleving te realiseren. De eenheid Klantinteractie bedient klanten via online, social media, telefonie, email en chat. Straks 24/7. Hier werken zo’n 450 FTE elke dag aan het realiseren van excellente, virtuele klantbediening. Met als uiteindelijke doel een 9+ klantbeleving. Klantinteractie is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de klantinteractie, besturing van de virtuele klantbedieningsketen lokaal – centraal. Ook innoveert de eenheid de virtuele klantinteractie en zorgt voor een continue (door)ontwikkeling daarvan, in samenwerking met de lokale banken. Wij doen dat met lef en passie voor ons vak!

Binnen Klantinteractie werken zo’n 25 teams (verdeeld over Tilburg, Gouda, Eindhoven en Deventer). Je geeft leiding aan ca. 20 Adviseurs Bedrijven, waarvan 2 de functie van Teamondersteuner hebben. Je rapporteert aan de Manager Bedrijven & Specialistenteams. In jouw rol als teamleider verwachten wij een actieve rol in het activeren en pro-actie bijsturen van de overige drie teamleiders.

Wij vragen

 • Een afgeronde HBO opleiding

 • 2 á 3 jaar leidinggevende ervaring in een klantomgeving met direct (bij voorkeur virtueel) klantcontact is een vereiste

 • Ruime inhoudelijke bancaire kennis (het liefst binnen Bedrijven) en in bezit van WFT Basis

 • Werkervaring binnen een lokale bank is een pré

 • Kennis van Lean en ervaring met continue verbeteren

 • Ruime ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers

Je bent een leidinggevende die inspireert en verbindt! Je bent oplossingsgericht en beschikt over impact en realisatiekracht. Daarbij werk je accuraat en efficiënt, kunt goed plannen en organiseren en voel je je thuis in een team waar initiatief en oog voor kwaliteit op prijs worden gesteld. Je bent proactief, denkt out of the box en je weet je creativiteit te benutten om het gewenste resultaat te bereiken.

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Initiëren van verbetering

 • Inspireren en beïnvloeden

 • Teams & communities bouwen

 • Organiseren en monitoren

In verband met de ruime openstelling van de afdeling Klantinteractie, verwachten wij dat je flexibel bent wanneer de klant en medewerkers je dit vragen. De openstellingsuren zijn op dit moment op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. Wij zijn ook tijdens feestdagen geopend.

Vereiste certificering

 • Basis opleiding Security Awareness (SOE765_1109) ; vereist per 15-11-2011

 • Medewerkers integriteit (TOE011EL141) ; vereist per 01-07-2014

 • Privacy Awareness (TOE001EL133) ; vereist per 01-07-2014

Start opdracht:1-12-2015
Eind opdracht:1-4-2016
Uren per week:36

Reageren met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  18-11-2015 07:44
  Plaats
  Sterksel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-11-2015 12:21
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-11-2015 19:25
  Plaats
  Den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-11-2015 11:03
  Plaats
  Tiel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-01-2016 16:51
  Plaats
  Eemnes

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten