Traffic Manager/Supervisor Schadeservice afdeling

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
45
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
200
Status
Gesloten
Referentie
92150272

Omschrijving

De functie
De Traffic Manager [Supervisor] verzorgt de operationele dagsturing binnen de afdeling Schadeservices 2 voor alle particuliere en bedrijven claims.. Dagsturing is één van de stappen van het workforcemanagement proces. De Supervisor rapporteert aan de manager Operations Schadeservices 2 Het takenpakket van de senior supervisor bestaat uit de volgende resultaatgebieden: - Verantwoordelijk voor de operationele performance van Schadeservices 2; sturen op de inkomende contacten, werkvoorraden en inzet van medewerkers. - Realiseren van de gedefinieerde service levels op workload- en klantperformance. - Zorgt voor een effectieve inzet van de personele bezetting. - Analyseren en adviseren van de lijn gericht op productiviteitverbetering. - Analyseert, rapporteert en adviseert over performance voor Particulieren en Bedrijven schades. - beheertaken zoals beheer calamiteitenplan, inrichting telefonie, huisregels en het verbeteren van de processen gericht op besturen van de operatie. De supervisors werken in roosters. Met de sturende diensten worden de bedrijfstijdvensters volledig afgedekt. Voor de supervisor is dat van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 20.15 uur en op zaterdagen van 8.45 uur tot 17.00 uur. De functie valt onder het roosterprotocol.
 
Het profiel

  • Afgeronde HBO of Academische opleiding; bij voorkeur logistiek – bedrijfskunde – operations research - Relevante ervaring met werkvoorraadsturing (harde eis) - Ervaring met Verint en Genesys is gewenst - Sterke resultaat- en klantgerichtheid - Mensgericht én handelingsgericht zijn een vereiste; je bent enthousiast, sensitief, motiveert tot actie en spreekt waar nodig mensen aan op houding en gedrag. Voorbeeldgedrag is je niet vreemd. - Stresbestendig, stevig en in staat om op een hoog energieniveau te kunnen werken - Flexibele opstelling arbeidstijden - Bereidheid zich verder te ontwikkelen - Procesdenker, oplossingsgericht Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

 
Jouw afdeling
De afdeling Schadeservices 2 in Tilburg is een onderdeel van Achmea Claim Organisatie waar medewerkers multi skill en multi channel schades behandelen (o.a. Verkeer, Woon, Reis, AVP, zakelijk Verkeer en zakelijk Woon). Schadeservices 2 bestaat uit zo'n 350 medewerkers, welke zijn ingedeeld in 13 teams die functioneel en hierarchisch verantwoordelijk zijn en 1 team Operations. Operations is verantwoordelijk voor het realiseren van de servicelevels [kpi´s] op inkomende contacten, reactietermijnen op agenderingen lopende claims en normen betreffende de bezettingsgraad in de operatie. Operations analyseert doorlooptijden, contacten per claim en kosten/ fte en vertaalt dit in acties. Schadeservices bevindt zich momenteel in een grootschalige transitie. Één van de grote veranderingen is de manier van operationele aansturing. Operations heeft hierin een belangrijke rol. Naast de dagelijkse aansturing heeft Operations de taak richting te geven aan de transitie op Operationeel Management en te ondersteunen bij verbeteren van de effectiviteit en efficiency van onze processen.
 
Wij bieden
Een afwisselende baan voor een jaar (voor de periode van 1 december 2015 tot 1 december 2016) voor 36 uur per week, locatie Tilburg.

Uurtarief tussen de € 40 en € 50 inclusief reiskosten afhankelijk van kennis en vaardigheden, exclusief BTW.

Interesse? Graag ontvangen wij je op de functie toegespitste cv en motivatie uiterlijk 20 november 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten