Functioneel ontwerper

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten

Omschrijving

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2808

Rol Functioneel ontwerper
Werkniveau Senior
Locatie Deventer
Startdatum 01-01-2016
Einddatum 31-03-2016
Aantal uren per week 32 uur

PROJECTINFORMATIE

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken. De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt – veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening. In de afdeling Informatie- en Procesmanagement is daartoe behoefte aan een ontwerper. Hij/zij zou ingezet kunnen worden op verschillende projecten en beheer releases.

Voor het Nieuw Gemeenschappelijk Landbouw Beleid worden nieuwe en aangepaste processen geimplementeerd voor het beoordelen, beslissen en effectueren proces in het project Uitvoeringsketen BBR en de daarop volgende releases geinitieerd vanuit beheer. De kandidaat Functioneel Ontwerper kan ontwerpen schrijven voor dit proces. De ontwerpen hebben een technisch karakter. Op basis van het functioneel ontwerp wordt gebouwd en getest door een externe leverancier. Bij gebleken geschiktheid kan de kandidaat vervolgens ook op andere projecten binnen RVO ingezet worden

Primaire vestigingslocatie is Deventer. Daarnaast incidentele aanwezigheid op de overige RVO-lokaties en locatie van externe leverancier in Amersfoort

VEREISTE KENNIS

De kandidaat dient te beschikken over ruime ontwerp ervaring in verschillende omgevingen zodat hij zich kan invoegen naar het type ontwerp dat er voor het informatiesysteem gebruikt wordt. Daarnaast wordt geeist dat de kandidaat ervaring heeft in de aansluiting van regelbeheersing in de vorm van bedrijfsregels en uitvoeringsregels naar een functioneel ontwerp van een informatiesysteem. Uit het CV dient dit ook te blijken. Verder strekt tot aanbeveling: bekendheid met implementatie van het beoordelen, beslissen en effectueren proces van de BBR regeling binnen RVO.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten