data beheerder

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
434
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur

6 maanden

Startdatum

ZSM

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Den Haag, incidenteel Assen (1x p.mnd.)

Uren per week

36 uur

Werkzaamheden
Flexpod stackbeheerder

Achtergrondinformatie

De divisie Cloud is verantwoordelijk voor het leveren en instandhouding van services in de breedste zin van het woord. Deze services zijn de bouwstenen van de diverse applicaties van het ministerie van Economische Zaken. De divisie Cloud bestaat uit ca. 20 personen met als locatie Assen en Den Haag. Voor de Cloud infrastructuur systemen wordt consignatie gelopen. Ook zijn er diverse onderhoudsmomenten buiten kantoortijden. Het werkpakket bestaat uit het beheer van de Cloud infrastructuur en de services. Er zijn 2 Cloud stacks, een gericht op Oracle en, waar het in deze uitvraag omgaat, gericht op de Flexpod. Het beheer richt zich met name op het voorkomen van maar ook het oplossen van incidenten en het doorvoeren van wijzigingen op verzoek van klanten of andere afdelingen. De divisie Cloud is een onderdeel van Dictu Infra van het ministerie van Economische zaken.

Verbijzondering werkzaamheden

Als Flexpod stackbeheerder ben je primair verantwoordelijk voor de instandhouding en de hoge beschikbaarheid van de Cloud infrastructuur. De Cloudinfrastructuur levert diverse services, Saas, Iaas en Paas Hierbij staat het proactief beheer voorop en wordt grote waarde gehecht aan klanttevredenheid.
Je werk bestaat uit het uitvoeren van changes, oplossen van incidenten, problems, pat/gat, onderhoudswerkzaamheden en het draaien van consignatie. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klant en je collega's.
Naast de beheertaken bestaat de mogelijkheid om mee te draaien met diverse projecten naar gelang de gevraagde kennis en aanbod aansluiten bij jouw kennis.

De Flexpod stackbeheerder

 • Bewaakt mede de stabiliteit, beschikbaarheid, kwaliteit en continuïteit van de infrastructuur door proactief inspelen op dreigende verstoringen en het verhelpen van incidenten;

 • Verricht onderhoudswerkzaamheden aan de ICT infrastructuur (inclusief rapportages) en aan de technische koppelingen met applicaties (ketens);

 • Helpt mee aan het oplossen van tweede en derdelijns incidenten en wijzigingen binnen gestelde normen;

 • Onderhoudt de technische documentatie;

 • Levert bijdragen aan het uitvoeren van PAT- en Stress-testen bij in productiename;

 • Houdt de voor zijn werkgebied relevante kennis op peil door middel van permanente educatie. Volgt en onderzoekt de trends en ontwikkelingen in het werkgebied en adviseert over de toepasbaarheid in de eigen werkomgeving. Participeert actief in kennisdeling met collega’s;

Verbijzondering kennis en vaardigheden

 • HBO werk- en denkniveau (ICT)

 • Goede kennis Cisco, met name ACI (switches en UCS)

 • Goede kennis van Vmware, vSphere

 • Goede kennis van Netapp, Clustered Ontap.

 • Kennis van windows 2008, 2012 en sqlserver is een pré

 • Kennis over de producten en diensten op ICT-gebied

 • Affiniteit met nieuwe ontwikkelingen

 • Grondige kennis van de Nederlandse taal en beheersing van de Engelse taal

 • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten

 • Bereidheid om buiten kantoortijden te werken (geen 9 tot 17 mentaliteit)

Verbijzondering competenties

Teamplayer die onder druk kan presteren. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij zelfstandig te nemen acties signaleert en, na overleg, eventueel uitvoert. Verder dient de kandidaat analytisch en resultaat gericht te zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten