Beleidsadviseur Sociaal Domein

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Uden
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten
Referentie
BCWINB1280

Omschrijving

Opdrachtomschrijving
Je gaat je bezig houden met een aantal klussen binnen het Sociaal Domein. We geven er de voorkeur aan 1 persoon die de 3 klussen gaat doen maar er is de mogelijkheid om in te schrijven voor klus 1+2 of klus 1+2+3. Wij vragen dit duidelijk in uw offerte te vermelden.

Klus 1
Het afwerken van de handhavingsacties kinder 2015, inclusief de effecten op het landelijk register
incl de zgn Siza verantwoording
alle bijkomende werkzaamheden behorende bij deze subsidietaken
Klus 2
Afwerking handhavingsacties kinderopvang 2015, inclusief efffecten op het landelijk register

Klus 3
Je voert uiteenlopende taken uit op het terrein van jeugd (leerlingenvervoer (complexe gevallen, bezwaren) en neemt deel aan het regionaal overleg. Daarnaast hoort onderwijsachterstandbeleid en toezicht op naleving Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuterspeelzalen ook tot jouw takenpakket
Een belangrijk onderdeel zal zijn de begeleiding van de fiscalisering van het peuterspeelzaalwerk
Je voert verder nog een aantal taken op het terrein van cultuur uit

Kandidaatomschrijving
Je bent een afgeronde HBO opleiding op het desbetreffende vakgebied met minimaal een jaar aantoonbare kennis en ervaring van subsdies VVE, kinderopvang en peuterspeelzalen en afwerking handhavingsacties inclusief de effecten op het landelijk register, handhaving.
Je hebt kennis van wetgeving, (gemeentelijk) beleid en procedures van het betreffende terrein en kan deze toepassen.
Verder bent je zowel monderling als schrftelijk goed in staat je uit te drukken en kun je goed omgaan met tegengestelde belangen.
De aard van het werk maakt dat voor klus 1+2 het werken op afstand mogelijk is. Voor klus 3 is het vereist om 2 dagen aanwezig te zijn op het gemeentehuis.

Toelichting op roosterDe aard van het werk maakt dat voor klus 1+2 het werken op afstand mogelijk is. Voor klus 3 is het vereist om 2 dagen aanwezig te zijn op het gemeentehuis. De keuze van de 2 dagen is flexibel op de maandag tot en met donderdag.

Eisen
HBO opleiding op het desbetreffende vakgebied U bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding op het desbetreffende vakgebied. Dit blijkt uit uw CV Ervaring met subsidietoekenning VVE, peuterspeelzalen en kinderopvang Uit uw CV blijkt dat recente ervaring heeft met Subsidietoekenning en vaststellingen betreft VVE, peuterspeelzalen en kinderopvang inclusief de zogenaamde SIZA verantwoording Ervaring met handhavingsacties kinderopvang Uit uw CV blijkt dat u recente ervaring heeft afwerken van handhavingsacties inclusief de effecten op het landelijk register. Ervaring als beleidsadviseur Indien u voor klus 3 inschrijft is recente ervaring van minimaal een jaar als beleidsadviseur jeugd en onderwijs vereist. Je hebt ervaring op het terrein van leerlingenvervoer en ervaring met complexe gevallen jeugd inclusief bezwaren. Daarnaast heb je ervaring met fiscalisering van het peuterspeelzaalwerk Onderwijsachterstandbeleid en toezicht op naleving Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen Peuterspeelzalen. Dit blijkt uit uw CV

Gunningscriteria
Indien u inschrijft op de totale uitvraag en voldoet aan de eisen wordt dit als een belangrijke pré gezien, dus extra gewaardeerdu voldoet aan de gestelde eisen voor klus 1,2 en 3 en dit blijkt uit uw cv

Aanvang opdracht

1-12-2015

Voltooiing opdracht

1-3-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Uden

Vakgebied

Onderwijs, Wetenschap & Cultuur

Uren

36 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten