Flexpod stackbeheerder

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
36
Status
Gesloten

Omschrijving

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2813

Rol Flexpod stackbeheerder
Werkniveau Medior/Senior
Locatie Den Haag
Startdatum Zo snel mogelijk
Einddatum 01-06-2016
Aantal uren per week 36 uur

PROJECTINFORMATIE

De divisie Cloud is verantwoordelijk voor het leveren en instandhouding van services in de breedste zin van het woord. Deze services zijn de bouwstenen van de diverse applicaties van het ministerie van Economische Zaken. De divisie Cloud bestaat uit ca. 20 personen met als locatie Assen en Den Haag. Voor de Cloud infrastructuur systemen wordt consignatie gelopen. Ook zijn er diverse onderhoudsmomenten buiten kantoortijden. Het werkpakket bestaat uit het beheer van de Cloud infrastructuur en de services. Er zijn 2 Cloud stacks, een gericht op Oracle en, waar het in deze uitvraag omgaat, gericht op de Flexpod. Het beheer richt zich met name op het voorkomen van maar ook het oplossen van incidenten en het doorvoeren van wijzigingen op verzoek van klanten of andere afdelingen. De divisie Cloud is een onderdeel van Dictu Infra van het ministerie van Economische zaken.

VEREISTE KENNIS

HBO werk- en denkniveau (ICT)
Goede kennis Cisco, met name ACI (switches en UCS)
Goede kennis van Vmware, vSphere
Goede kennis van Netapp, Clustered Ontap.
Kennis van windows 2008, 2012 en sqlserver is een pré
Kennis over de producten en diensten op ICT-gebied
Affiniteit met nieuwe ontwikkelingen
Grondige kennis van de Nederlandse taal en beheersing van de Engelse taal
Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten
Bereidheid om buiten kantoortijden te werken (geen 9 tot 17 mentaliteit)

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Als Flexpod stackbeheerder ben je primair verantwoordelijk voor de instandhouding en de hoge beschikbaarheid van de Cloud infrastructuur. De Cloudinfrastructuur levert diverse services, Saas, Iaas en Paas Hierbij staat het proactief beheer voorop en wordt grote waarde gehecht aan klanttevredenheid.
Je werk bestaat uit het uitvoeren van changes, oplossen van incidenten, problems, pat/gat, onderhoudswerkzaamheden en het draaien van consignatie. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klant en je collega's.
Naast de beheertaken bestaat de mogelijkheid om mee te draaien met diverse projecten naar gelang de gevraagde kennis en aanbod aansluiten bij jouw kennis.

De Flexpod stackbeheerder

Bewaakt mede de stabiliteit, beschikbaarheid, kwaliteit en continuïteit van de infrastructuur door proactief inspelen op dreigende verstoringen en het verhelpen van incidenten;
Verricht onderhoudswerkzaamheden aan de ICT infrastructuur (inclusief rapportages) en aan de technische koppelingen met applicaties (ketens);
Helpt mee aan het oplossen van tweede en derdelijns incidenten en wijzigingen binnen gestelde normen;
Onderhoudt de technische documentatie;
Levert bijdragen aan het uitvoeren van PAT- en Stress-testen bij in productiename;
Houdt de voor zijn werkgebied relevante kennis op peil door middel van permanente educatie. Volgt en onderzoekt de trends en ontwikkelingen in het werkgebied en adviseert over de toepasbaarheid in de eigen werkomgeving. Participeert actief in kennisdeling met collega’s;

GEDRAGSKENMERKEN

Teamplayer die onder druk kan presteren. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij zelfstandig te nemen acties signaleert en, na overleg, eventueel uitvoert. Verder dient de kandidaat analytisch en resultaat gericht te zijn.

EXTRA INFORMATIE

De standplaats voor deze opdracht is Den Haag en incidenteel Assen (1x per maand

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten