Secretaris bezwaarschriften commissie

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Flevoland
Reacties
0
Bekeken
438
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-929

Omschrijving

Voor een gemeente in Flevoland zoeken wij een onafhankelijke Secretaris Personele Kamer bezwaarschriften commissie, die de de commissie als vaste secretaris op oproepbasis bij de behandeling van bezwaarschriften ondersteunt. De secretaris bereidt hoorzittingen voor, begeleidt deze en werkt ze uit.

De Personele Kamer behandelt bezwaarschriften op het brede gebied van personele aangelegenheden. De Personele Kamer behandelt ook bezwaarschriften van een andere gemeente en bezwaarschriften van een Omgevingsdienst. De Personele Kamer vergadert op ad hoc basis. De commissie wordt ondersteund door een vaste secretaris die niet verbonden is aan de gemeente.

Taken

Inhoudelijk voorbereiden van zaken, secretaris zijn bij de hoorzitting, het verslag van de hoorzitting opstellen, de commissie ondersteunen tijdens de advisering en de overwegingen van de commissie uitwerken. De secretaris dient er voor te zorgen dat het conceptadvies uiterlijk drie weken nadat de commissie haar definitieve standpunt heeft bepaald naar de commissieleden is verstuurd
Werkzaamheden ter ondersteuning van de intake van bezwaarschriften, verzamelen van de stukken en bundelen tot procesdossier en indien nodig verzorgen van de organisatie van hoorzittingen

Eisen

Een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht
Recente en aantoonbare werkervaring op het terrein van het ambtenarenrecht en de Algemene Wet Bestuursrecht
Aantoonbare, recente ervaring als secretaris van een bezwaarschriftencommissie
Inzicht hebben in en ervaring hebben met het functioneren van het openbaar bestuur op lokaal niveau
Geen arbeidsrelatie hebben met een bestuursorgaan van de betreffende gemeenten of de omgevingsdienst

Competenties

Goede sociale en communicatieve vaardigheden
Onafhankelijk oordeel vormen
Deskundigheid
Onafhankelijkheid

 

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten