Operationeel Controller

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
62,50
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
57
Status
Gesloten
Referentie
92150273

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Operationeel Controller

De functie
Binnen de afdeling schadeverzekeren lopen er veel verschillende operationele procesen (accepteren offertes, beoordelen risico's etc.). Voor al deze processen is de wens om hier op te kunnen sturen. Hiervoor moet een stuurmodel opgezet worden en zal er een database gecreëerd moeten worden waarin alle KPI's vastgelegd moeten gaan worden (dit wordt nu op verschillende lijstjes bijgehouden). Voor de opdracht zal er onderzocht moeten worden wat er geautomatiseerd uit systemen kan komen, waar er wat vastgelegd moet gaan worden en hoe er gerapporteerd zal gaan worden.
 
Het profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die zich herkennen in onderstaande; - Stevige Operationeel Controller met minimaal 5 jaar ervaring; - Minimaal HBO werk en denk niveau; - Je bent flexibel, vindt het niet erg om uitvoerend werk te doen en weet zelfstandig je weg te vinden; - Ervaring met operationele sturing is een pré. Kandidaten met alleen Business Control ervaring (analyse en advisering) zijn niet passend voor deze functie, de kern zit in Operational Control; - Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en bent een stevige persoonlijkheid; - Competenties: resultaatgericht, autonoom en overtuigend. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
De medewerker rapporteert aan de Manager Business Control ACO en P&VM. Dit team bestaat uit 8 personen waarvan 6 werkzaam voor Claims en 2 voor P&VM. Het team maakt deel uit van de afdeling Business Control welke bestaat uit ca 30 personen welke werkzaam zijn in de divisie Schade & Inkomen. Interactie vindt met name plaats met de afdeling schadeverzekeren en Business intelligence.
 
Wij bieden
Een functie per zo spoedig mogelijk voor de duur van ongeveer een jaar. Het betreft een functie voor 36 uur per week, locatie Apeldoorn.
Operationeel Controller

Uurtarief tussen tussen de € 60 en € 65 per uur incl. reiskosten, excl. BTW. Tarief wordt bepaald aan de hand van kennis en vaardigheden.

Interesse? Graag ontvangen wij je cv en motivatie uiterlijk 20 november 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten