Project Officer Delivery en leveranciers

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
268
Status
Gesloten

Omschrijving

Project Officer Delivery en leveranciers

Voor de afdeling IT Services IPS Delivery Management zijn we op zoek naar een Project Offer. Het betreft een nieuwe functie binnen deze afdeling die verantwoordelijk is voor de continuiteit van infrastructuur. De afdeling bestaat uit een team van 18 personen, en de teams worden aangestuurd door de delivery managers. We zijn op zoek naar een kandidaat die affiniteit heeft met IT, goede kennis heeft van MS Word en in staat is met een webportal te werken (invoeren orders). De kandidaat dient eerdere ervaring te hebben opgedaan binnen een grote organistatie waar hij/zij heeft geschakeld met leveranciers (grote partijen). Naast vloeiend Nederlands is Engels noodzakelijk. Start per 23 november (dit ivm volgen training die wordt gegeven door leverancier).

Controleren aanvragen voor IT systeem en storage capaciteit; inbrengen orders in geautomatiseerd systeem (webportal) en controle op tijdige levering hiervan; aanvragen voor bestellingen afstemmen met de verantwoordelijke Delivery Manager; matchen van beschikbare capaciteit tegen de aanvragen; communiceren met aanvragers; vervaardigen van rapportages over aanvragen, bestellingen en leveringen.
Skills: affiniteit met IT, ervaring met MS Office produkten zoals Word en Excel, goede comunicatieve vaardigheden (NL en Engels).

De functie betreft een generieke functie en komt voor binnen bedrijfsonderdelen van de Bank waar via een projectaanpak veranderingen worden gerealiseerd. Afhankelijk van de projectstructuur wordt de Project Officer functioneel aangestuurd door een Projectmanager.

Verricht ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot het adviseren, uitvoeren en bewaken van ondersteunende processen, binnen de eigen afdeling, gericht op de optimale werking van project- of programmamanagement.
Job deliverables

 • Draagt zorg voor het correct en tijdig uitvoeren van ondersteunende processen, conform de specificaties, gericht op verhoging van de kwaliteit van de uitvoering van het ondersteunend proces.

 • Genereert voortgangsrapportages m.b.t. budgetten, implementatie initiatieven, dissatisfiers en (financiĆ«le) managementinformatie, conform de voorschriften en richtlijnen, teneinde het management van de (hoofd)afdeling optimaal te informeren over de voortgang.

 • Geeft ondersteuning aan de projectleiders, project managers en programmamanagers bij de administratie van het project of programma.

Locatie

Amsterdam

Uren per week

40

Startdatum

23-11-2015

Einddatum

31-03-2016

Uiterlijke deadline

19-11-2015 om 16:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-11-2015 16:42
  Plaats
  Krimpen aan den ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten