Senior Systeemontwikkelaar

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
18-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
338
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een Senior Systeemontwikkelaar

Functieomschrijving
Een (SR) Systeemontwikkelaar/consultant met kennis en ervaring met de producten van Informatica (w.o.Powercenter), die in staat is om gegevens te interpreteren en te voorzien van een appreciatie. Geƫist wordt kennis en ervaring met de producten/diensten ingevuld met Powercenter tools
A:AutoProfiling;

B

DQ-workshop;

C

CustomProfiling;

D

Monitoring;

E

Advies;

F

Smartprofiling;

G

Comparative Profiling.

Ten behoeven van de migratie naar Informatica versie 10 is kennis nodig van verschillen versies van Informatica. de huidige versie die gebruikt wordt is Informatica 9.1
Ten behoeven van de extractie uit SAP Kennis van de structuur van de SAP tabellen en bij voorkeur met name de Defensie implementatie van SAP.
Daarnaast is kennis en ervaring gewenst van de tooling (infra) ter ondersteuning van bovenstaande dienst, bestaande uit: - een Oracle databaseomgeving; - een aantal standaardgereedschappen: o IDQ, IDE (leverancier Informatica) o Ms-Excel, Word en Visio (leverancier Microsoft) o TOAD for Oracle (leverancier Quest)

Opleidingseisen
HBO

Locatie

Den Haag

Uren

36

Startdatum

In overleg

Duur van de opdracht

12 maanden

Deadline

25 november 2015 12.00u

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten