Java Ontwikkelaar ING

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
375
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Voor ING zoek ik een Sr. Java ontwikkelaar

Primary LocationNH-Amsterdam
Target Start Date01-Jan-16
Target End Date01-Jul-16
Description

Application Developer JAVA, Amsterdam

Werken aan baanbrekende software applicaties

Als Application Developer bij ING ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal complexe applicatie oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van ING aan haar klanten.

Jouw team is verantwoordelijk voor de backbone van de online platforms. Het is jullie uitdaging om met de applicaties voor Content Delivery content altijd en in alle kanalen te ontsluiten. Beschikbaarheid en performance zijn cruciaal om dit mogelijk te maken.
Je vervult een cruciale rol in het ontwerpen, coderen, configureren en samenstellen van een applicatieversie en in het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie en productietesten. Hierin werk je direct samen met de andere Engineers in je DevOps team.

Je rol is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde, maar jouw belangrijkste taken/resultaatgebieden zijn:
Het analyseren van de vraag/behoefte van de ‘klant’ en deze vraag vertalen naar de juiste functionaliteiten;
Het ontwerpen, ontwikkelen en/of aanpassen van zeer complexe software applicaties;
Het integreren van softwarepakketten, programma's en functionaliteiten op meerdere platforms;
In nauwe samenspraak met andere betrokken Engineers zorg dragen voor kwalitatieve implementatie van de applicatie conform plan, het onderhouden van applicaties en het oplossen van problemen.
Zoeken naar mogelijkheden om development via Open Source model mogelijk te maken en deployment te versnellen van eens per 2-4 weken naar dagelijkse deployments.
Daarnaast lever je een concrete bijdrage aan het optimaal doen verlopen van het Scrum proces. Omdat goed teamwerk in onze ogen essentieel is voor het behalen van de beste resultaten vinden we het bovendien erg belangrijk dat je een positieve rol vervult binnen je team.

Jouw werkomgeving

Als Application Developer werk je binnen de afdeling Building Blocks in Amsterdam. Je werkt direct samen met circa 7 Engineers in je eigen team aan de content delivery applicaties van ING Nederland. Maar omdat we binnen IT snel de veiligste en meest betrouwbare applicaties ontwikkelen volgens de Agile-Scrum methodiek en op basis van Continuous Delivery Engineer Practices vindt er bovendien continu uitwisseling plaats met andere teams. Dit zorgt voor veel dynamiek en energie in je werk. DevOps Teams zijn teams die voor een periode van tenminste 12 maanden samen werken aan het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere applicaties. Met jouw team werk je aan projecten met de duur van tenminste een jaar. Bij ING staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. IT is hierin een bepalende factor.

Wij zoeken: een gedreven en analytische Application Developer die in teamverband de beste resultaten wil behalen.
Jij bent iemand die in teamverband altijd tot de beste resultaten wil komen. Je bent in staat om wensen en behoeftes van gebruikers snel te analyseren en beschikt over de technische vaardigheden om de meest veilige en betrouwbare applicaties te ontwikkelen. Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor het doel dat je samen met je team nastreeft, je neemt daar waar nodig het voortouw om je directe collega’s te helpen om het gezamenlijke doel te bereiken en je beschikt over de sociale vaardigheden om deze rol ook te kunnen vervullen.

Daarnaast heb je

Een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond in het veld van Computer Science of Informatica;
Tenminste 5 jaar werkervaring in web application development binnen een developmentomgeving van een grote en complexe organisatie;
Diepe kennis van JAVA, Spring Framework en REST Services
Version Management, Continuous Integration/Delivery
Ervaring met TDD is een pre
Ervaring met Agile/Scrum werken in DevOps teams is een preEen opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond
Een echte teamplayer
Sterke communicator
Pro-actief en ondernemend
Klant gericht
Kwaliteitsgedreven
Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Reageren?
Ik zie graag je CV, tarief, motivatie en details rondom beschikbaarheid tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Casper Schipper
HintTech

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten