Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
266
Status
Gesloten
Referentie
30151457

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op de aanvraag voor Java Developer.
Wij hebben onze selectie afgerond. Hierbij zijn de kandidaten die zijn aangeboden op de hoogte gesteld.
Indien u geen bevestiging heeft ontvangen van aanbieding, dan hebben wij uw profiel niet geselecteerd voor deze opdracht.

Mocht u in de toekomst weer een interessante opdracht zien dan ontvangen wij graag opnieuw uw reactie. Indien u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar recruitment@it-staffing.nl, onder vermelding van functienaam en aanvraagnummer.

Met vriendelijke groet,

Recruitment IT-Staffing Business Services


Omschrijving

Voor onze eindklant in Amsterdam zijn we op zoek naar een Java Developer.

Start

1-1-2016

Duur

6 maanden +

36 uur/week

Als Application Developer ontwerp, ontwikkel en ondersteun je veelal complexe applicatie oplossingen met als doel om zo goed mogelijk te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van (interne) klanten. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen van functionaliteiten die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening aan de klanten.

Jouw team is verantwoordelijk voor de backbone van de online platforms. Het is jullie uitdaging om met de applicaties voor Content Delivery content altijd en in alle kanalen te ontsluiten. Beschikbaarheid en performance zijn cruciaal om dit mogelijk te maken.
Je vervult een cruciale rol in het ontwerpen, coderen, configureren en samenstellen van een applicatieversie en in het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie en productietesten. Hierin werk je direct samen met de andere Engineers in je DevOps team.

Je rol is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde, maar jouw belangrijkste taken/resultaatgebieden zijn:

 1. Het analyseren van de vraag/behoefte van de ‘klant’ en deze vraag vertalen naar de juiste functionaliteiten;

 2. Het ontwerpen, ontwikkelen en/of aanpassen van zeer complexe software applicaties;

 3. Het integreren van softwarepakketten, programma's en functionaliteiten op meerdere platforms;

 4. In nauwe samenspraak met andere betrokken Engineers zorg dragen voor kwalitatieve implementatie van de applicatie conform plan, het onderhouden van applicaties en het oplossen van problemen.

 5. Zoeken naar mogelijkheden om development via Open Source model mogelijk te maken en deployment te versnellen van eens per 2-4 weken naar dagelijkse deployments.

Daarnaast lever je een concrete bijdrage aan het optimaal doen verlopen van het Scrum proces. Omdat goed teamwerk in onze ogen essentieel is voor het behalen van de beste resultaten vinden we het bovendien erg belangrijk dat je een positieve rol vervult binnen je team.

Jouw werkomgeving

Als Application Developer werk je binnen de afdeling Building Blocks in Amsterdam. Je werkt direct samen met circa 7 Engineers in je eigen team aan de content delivery applicaties. Maar omdat we binnen IT snel de veiligste en meest betrouwbare applicaties ontwikkelen volgens de Agile-Scrum methodiek en op basis van Continuous Delivery Engineer Practices vindt er bovendien continu uitwisseling plaats met andere teams. Dit zorgt voor veel dynamiek en energie in je werk. DevOps Teams zijn teams die voor een periode van tenminste 12 maanden samen werken aan het ontwikkelen en beheren van 1 of meerdere applicaties.

Wij zoeken: een gedreven en analytische Application Developer die in teamverband de beste resultaten wil behalen.
Jij bent iemand die in teamverband altijd tot de beste resultaten wil komen. Je bent in staat om wensen en behoeftes van gebruikers snel te analyseren en beschikt over de technische vaardigheden om de meest veilige en betrouwbare applicaties te ontwikkelen. Je voelt je persoonlijk verantwoordelijk voor het doel dat je samen met je team nastreeft, je neemt daar waar nodig het voortouw om je directe collega’s te helpen om het gezamenlijke doel te bereiken en je beschikt over de sociale vaardigheden om deze rol ook te kunnen vervullen.

Daarnaast heb je

 • Een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond in het veld van Computer Science of Informatica;

 • Tenminste 5 jaar werkervaring in web application development binnen een developmentomgeving van een grote en complexe organisatie;

 • Diepe kennis van JAVA, Spring Framework en REST Services

 • Version Management, Continuous Integration/Delivery

 • Ervaring met TDD is een pre

 • Ervaring met Agile/Scrum werken in DevOps teams is een preEen opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond

 • Een echte teamplayer

 • Sterke communicator

 • Pro-actief en ondernemend

 • Klant gericht

 • Kwaliteitsgedreven

Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Bijzonderheden

de VOG en Pre employment screening (PES) is voor eigen rekening.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief vóór vrjdag 15:00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-11-2015 20:19
  Plaats

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten