Beheerder proces- en fabrieksbesturing

Opdrachtgever
Infoprofs BV
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
IJmuiden
Reacties
0
Bekeken
372
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor de ICT afdeling van de Koudbandwalserij (KBW) zijn we op zoek naar een beheerder/ ontwikkelaar proces- en fabrieksbesturing. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (primair) beheren, onderhouden, optimaliseren en vernieuwen van level 2 en level 3 proces- en fabrieksbesturingssystemen in een deelgebied van KBW. Daarmee richt je je op zowel de korte termijn (ondersteuning bij operationele issues vanuit productie) als de middenlange termijn (bijdrage bij het opstellen van jaarplannen en realiseren hiervan).

Kerntaken van de beheerder/ ontwikkelaar proces- en fabrieksbesturing zijn

Beheren van de systemen en ondersteunen van de gebruikers
In overleg met stakeholders en functioneel beheerders specificeren, ontwerpen en (in teamverband) implementeren van verbeteringen/ wijzigingen
Participatie in projecten

In de komende jaren wordt in IJmuiden een omvangrijk programma uitgevoerd voor de implementatie van MES, de Smart Steel Factory. In dit programma worden ook de systemen van KBW aangepast, gemoderniseerd en vernieuwd. Dit uitdagende programma zal ook tot het speelveld behoren van de beheerder/ ontwikkelaar proces- en fabrieksbesturing.

Afdelingsinformatie

Koudbandwalserij is een logistiek complexe, volcontinu productieorganisatie met acht grote productie-installaties met 530 medewerkers. Koudbandwalserij produceert, als onderdeel van Manufacturing Rolling & Coating, op een veilige wijze kwalitatief goede producten voor de beste klanten tegen zo laag mogelijke kosten. De Koudbandwalserij produceert rollen staal in diverse kwaliteiten voor onze externe klanten, maar ook rollen voor verdere verwerking in IJmuiden. Onze producten vinden onder andere toepassing in de automobielindustrie, de vatenfabricage en de witgoedsector. Om elk jaar te blijven verbeteren is het streven naar (Operational) Excellence een absolute voorwaarde voor alle afdelingen en dus ook de ICT-afdeling. De Koudbandwalserij is georganiseerd in meerdere rayons die verantwoordelijk zijn voor de operationele processen om met de beschikbare installaties de juiste producten op te leveren.

De Beheerder/ Ontwikkelaar Proces- en Fabrieksbesturing maakt onderdeel uit van de ICT afdeling van KBW. De ICT afdeling is integraal verantwoordelijk voor de level 2 en 3 systemen en applicaties voor de verschillende rayons en de overkoepelende KBW specifieke systemen en applicaties.

Functie eisen

Dit is een tijdelijke, interessante ICT functie binnen de technische en dynamische omgeving van de werkeenheid KBW. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid, daarom vragen we wel wat van je:
een afgerond HBO diploma, bij voorkeur Technische Informatica.
minimaal 5 jaar relevante ervaring als beheerder en/ of ontwikkelaar in een technische/ industriële omgeving.
kennis van de volgende systemen/technieken: Oracle, Windows, C#, Visual Studio, SQL en MS-SQL
Kennis van en ervaring met NHibernate en TDD is een pré
Kennis van en ervaring met gestructureerde analyse- en ontwerptechnieken, waaronder UML
flexibiliteit en de bereidheid tot lopen van consignatiedienst

De gevraagde competenties

analytisch vermogen
organisatiesensitiviteit
goede communicatieve vaardigheden
proactief, doelgericht en initiatiefrijk
accuratesse

Gezien de gebruikersgroep (productie personeel zoals operators, teamleiders, etc) is goede beheersing van de Nederlandse taal onontbeerlijk. De werkzaamheden worden op locatie bij KBW in IJmuiden uitgevoerd.

Startdatum ZSM
Einddatum 30-6-2016

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten