Projectleider Facilitaire Services

Intermediair
XBWORKS
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
387
Status
Gesloten

Omschrijving

Beste Freelancer

Voor de klant zijn we op zoek naar Projectleider Facilitaire Services

Startdatum 01-03-2016
Einddatum 31-08-2016
Uren per week 32-36

Opdracht omschrijving
De Nationale Politie heeft de ambitie om binnen de eenheid Amsterdam een aantal omvangrijke huisvestingsprojecten te realiseren. U bent projectleider binnen het team Facilitaire Services. Als Projectleider leidt u de voorbereiding, uitvoering en nazorg van een project. Alle betrokkenen rekenen op uw aansturing: medewerkers, specialisten en externe adviseurs uit verschillende disciplines. In de voorbereidingsfase vertaalt u voornemens naar een concrete opdracht, dus met productomschrijving, randvoorwaarden, planning en budget. Daarna de uitvoeringfase. Hierin monitort u de voortgang en de kwaliteit, handelt u incidenten af en bewaakt u de kosten van de bouw, inclusief installaties en inrichting. Deze fase sluit u af met een proces-verbaal van oplevering, gebruikersovereenkomst, beheerdocumentatie en de overdracht. In de nazorgfase werkt u aan opleveringspunten, afgerond met een evaluatie.

Doelstelling
Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de afstemming met de gebruikers, het voorbereiden en uitvoeren van verbouwingen, optimalisering van het gebruik van het gebouw.

Verantwoordelijkheden
U bent verantwoordelijk voor de oplevering van diverse projecten die voortvloeien uit het Strategisch Huisvestingplan en zoals aangeleverd door de Teamchef Facilitaire Services Amsterdam. U draagt er zorg voor dat deze conform de gemaakte afspraken wordt overgedragen aan de beheersorganisatie.

Vakmatige taken
U stemt het te realiseren resultaat af met een vertegenwoordiging van stakeholders, waarbij u de gebruikersbelangen bewaakt, zonder daarbij de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

U stuurt op het realiseren van het resultaat binnen de vastgestelde kaders.

U bent verantwoordelijk voor planvorming, realisatie en nazorg van de projecten.

U bent verantwoordelijk voor de afstemming van het te realiseren resultaat met de Teamchef Facilitaire Services Amsterdam.

Op het gebied van de GOTIKR-beheeraspecten wordt van u verwacht dat u tijdig knelpunten signaleert en actie onderneemt richting de verantwoordelijke partijen.

U hebt de dagelijkse aansturing van het project.

U stelt een Project Initiatie Document op.

Het inrichten van de voor de uitvoering benodigde projectorganisatie.

Een goede kwaliteitsbewaking, planning en begroting als basis voor de beheersing van het project.

Participatie in een acceptatie van het project door alle van belang zijnde partijen.

Het regelmatig rapporteren aan de Teamchef Facilitaire Services Amsterdam over de voortgang, eventuele problemen en mogelijke oplossing.
Leidinggevende taken
Niet van toepassing.
Contacten
Zowel intern als extern.
Inzet in de lijn of project
Inzet in project.
Opleiding
Minimaal een afgeronde hbo (of wo) Bouwkundige opleiding of vergelijkbaar is een eis.

U bent bekend met NEN2767
Werkervaring
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als projectleider met het managen van huisvestingsprojecten (verbouwingen) in de afgelopen 8 jaar.

Ervaring is opgedaan in een complexe organisatie in grootte vergelijkbaar met de Nationale Politie die in reorganisatie is en dynamische omgeving is een pré.

Aantoonbare relevante werkervaring als projectleider met strategische kaders en het vertalen op tactisch en operationeel niveau bij grote organisaties.

Ervaring als projectleider met het werken volgens de Prince2 methodiek of een vergelijkbare methodiek is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten