Sociaal Raadsman / -vrouw

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
336
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

14-18 uur

Sluitingsdatum

27-11-2015 om 09:00 uur

Voor het Instituut Sociaal Raadslieden (ISR) zoeken wij een sociaal raadsman en/of vrouw voor respectievelijk 14 ½ uur en 18 uur per week en voor de duur van 1 januari 2016 tot 1 januari 2017. Het Instituut Sociaal Raadslieden is onderdeel van het KCC, 2e lijn. Het team bestaat uit 7 medewerkers.

De functie

Het hulpaanbod van het ISR bestaat uit het geven van informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein (bijvoorbeeld sociale zekerheid, AWIR en vreemdelingenrecht), het invullen van formulieren, het bemiddelen naar instanties en het schrijven van brieven en bezwaarschriften en verwijst zo nodig door naar andere instellingen. Daarnaast signaleren de raadslieden leemten in wet- en regelgeving en voorzieningen en in de uitvoering daarvan. De dienstverlening wordt met name geboden aan mensen die niet in staat zijn zelf de weg te vinden in het doolhof van regels en voorzieningen.

Jouw inbreng

Het Instituut is op zoek naar iemand op HBO+ niveau die kennis heeft van de hierboven genoemde terreinen en bovendien een aantal jaren ervaring heeft in het raadsliedenwerk en kennis heeft van de Delftse sociale kaart.

Functie eisen

  • Aantoonbare kennis van de voor het raadsliedenwerk relevante
    wet- en regelgeving, blijkend uit werkervaring of afgeronde
    opleidingen en/of cursussen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een
    vergelijkbare functie

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau

  • Aantoonbare kennis van de Delftse sociale kaart

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 10-12-2015 van 10.00 tot 13.00 uur

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten