Medior Allround BI specialist

Intermediair
Novia-IT
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
388
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

ING zoekt...

een medior/senior allround BI specialist met kennis en (ruime) ervaring met MSBI, SSIS, SSAS, TSQL, datamodelling, migratie trajecten voor een versterking van het DevOps scrumteam. Bij voorkeur Nederlandstalig.

Dit ga je doen

Je wordt onderdeel van een IT/business scrum team wat zich bezig houdt met klantproces informatie systemen. Jouw werk zorgt ervoor dat onze ING collega’s worden voorzien van de juiste proces performance informatie t.b.v. onze klantprocessen.
Wij werken met de applicatie Delta van VisionWaves. De applicatie draait nu nog op een SQL server 2008R2 omgeving, gebruik makend van SSIS en SSAS packages.
Het werk bestaat in eerste instantie uit ETL werk (SSIS, SSAS, TSQL) en datamodellering. Je wordt ook ingezet op de implementatie van automatic deployment (TFS, PowerShell), beheertaken (incidenten m.b.t. DWH oplossen, changes doorvoeren, enz.) en helpen met het migratietraject van de applicatie van SQL 2008R2 naar SQL 2012.
Daarnaast wordt van jou verwacht dat jij een zelfstandige rol in het team verwerft, niet alleen qua technische skills, maar ook qua soft-skills.
Binnen deze context zijn we op zoek naar iemand die voornamelijk op de Ops kant gefocust is. Dat betekent dat je gebrand bent dat veranderingen niet lijden tot incidenten en hygiëne jou niet vreemd is.

Je werkomgeving

Je komt in Amsterdam te werken in een DevOps scrumteam van 4 IT-ers en 6 business analisten. DevOps betekent in dit geval dat in je 1 team een DWH ontwikkelt, bouwt en beheert. Het DevOps scrumteam is E2E verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de applicatie Spot-on.

Wie ben jij?

Je bent gek op IT en je hebt (ruime) ervaring met

· SSIS (>4 jaar)
· SSAS (>2 jaar)
· SQL Server 2008R2 / 2012 (>4 jaar)
· datamodelling (Kimble)
· kennis en ervaring met Delta van Vision Waves is een grote pré.
· C# (> 1 jaar)
· IIS
· HTML

Je beheerst het Engels en het Nederlands in woord en geschrift. Echter technische skills wegens zwaarder dan de talenkennis.
Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

Je hebt minimaal HBO niveau (bachelor).
Je hebt aantoonbare ervaring met IT migratie trajecten.
Je hebt kennis en ervaring met het ontwikkelen, bouwen en beheren van een DWH. (ETL tot eindproduct).
Je hebt een proactieve, geen afwachtende houding.
Je bent didactisch sterk en een echte teamspeler en communicatief vaardig.
Je weet als team speler met jouw technische en soft-skills het team te versterken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten