Rapportage Analist

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
De Meern
Reacties
0
Bekeken
56
Status
Gesloten
Referentie
92150274

Omschrijving

Rapportage Analist
 
De functie

Als Rapportage Analist draag je verantwoordelijkheid voor de beleggingsrapportages van de klanten van onze opdrachtgever. Deze rapportages zijn voor zowel de in- als externe klant. Door op een transparante en integrale wijze te rapporteren over de ontwikkelingen binnen de beleggingsportefeuille blijft een klant volledig geïnformeerd en “in control”. Als Rapportage Analist verzorg je de analyse van de beleggingsdata voordat deze aan de klanten (pensioenfondsen) wordt verstuurd. Je hebt een rol in het beantwoorden van vragen van klanten en werkt in klantenteams nauw samen met een groot aantal interne afdelingen binnen de gehele organisatie, denk hierbij aan Front Office, (Financial) Control, Actuariaat en Riskmanagement.
 
Het profiel

Als Rapportage Analist beschik je over een afgeronde HBO of WO-opleiding financiële- of bedrijfseconomie, of gelijkwaardig. Relevante werkervaring in de financiële wereld (vermogensbeheer / fiduciair advies voor pensioenfondsen) is een eis. Praktijkervaring is onontbeerlijk. Daarnaast affiniteit met SimCorp Dimension (administratiesysteem) is een pre. Naast analytische vaardigheden zijn communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) essentieel. Verder ben je proactief, gedreven, resultaatgericht en een echte teamplayer.
 

Locatie

De Meern

Startdatum

15 december 2015

Einddatum

29 februari 2016

Aantal uur per week

40 uur

Uurtarief

Tussen de €75,- en €85,- per uur, afhankelijk van kennis en ervaring.

Ben je geïnteresserd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk maandag 23 november 11:00 uur je cv + motivatie toegespitst op de functie en je uurtarief.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten