Projectleider Facilitaire Services

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
464
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

31-8-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

25-11-2015 om 17:00 uur

De opdrachtgever heeft de ambitie om binnen de eenheid Amsterdam een aantal omvangrijke huisvestingsprojecten te realiseren. U bent projectleider binnen het team Facilitaire Services. Als Projectleider leidt u de voorbereiding, uitvoering en nazorg van een project. Alle betrokkenen rekenen op uw aansturing: medewerkers, specialisten en externe adviseurs uit verschillende disciplines. In de voorbereidingsfase vertaalt u voornemens naar een concrete opdracht, dus met productomschrijving, randvoorwaarden, planning en budget. Daarna de uitvoeringfase. Hierin monitort u de voortgang en de kwaliteit, handelt u incidenten af en bewaakt u de kosten van de bouw, inclusief installaties en inrichting. Deze fase sluit u af met een proces-verbaal van oplevering, gebruikersovereenkomst, beheerdocumentatie en de overdracht. In de nazorgfase werkt u aan opleveringspunten, afgerond met een evaluatie.

Doelstelling
Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de afstemming met de gebruikers, het voorbereiden en uitvoeren van verbouwingen, optimalisering van het gebruik van het gebouw.

Verantwoordelijkheden
U bent verantwoordelijk voor de oplevering van diverse projecten die voortvloeien uit het Strategisch Huisvestingplan en zoals aangeleverd door de Teamchef Facilitaire Services Amsterdam. U draagt er zorg voor dat deze conform de gemaakte afspraken wordt overgedragen aan de beheersorganisatie.

Vakmatige taken
-U stemt het te realiseren resultaat af met een vertegenwoordiging van stakeholders, waarbij u de gebruikersbelangen bewaakt, zonder daarbij de opdrachtgever uit het oog te verliezen.
-U stuurt op het realiseren van het resultaat binnen de vastgestelde kaders.
-U bent verantwoordelijk voor planvorming, realisatie en nazorg van de projecten.
-U bent verantwoordelijk voor de afstemming van het te realiseren resultaat met de Teamchef Facilitaire Services Amsterdam.
-Op het gebied van de GOTIKR-beheeraspecten wordt van u verwacht dat u tijdig knelpunten signaleert en actie onderneemt richting de verantwoordelijke partijen.
-U hebt de dagelijkse aansturing van het project.
-U stelt een Project Initiatie Document op.
-Het inrichten van de voor de uitvoering benodigde projectorganisatie.
-Een goede kwaliteitsbewaking, planning en begroting als basis voor de beheersing van het project.
-Participatie in een acceptatie van het project door alle van belang zijnde partijen.
-Het regelmatig rapporteren aan de Teamchef Facilitaire Services -Amsterdam over de voortgang, eventuele problemen en mogelijke oplossing.

Functie eisen

-Minimaal een afgeronde hbo (of WO) Bouwkundige opleiding of vergelijkbaar.
-Minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectleider met het managen van huisvestingprojecten opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
-Aantoonbare relevante (werk)ervaring als projectleider facilitair op tactisch/operationeel niveau. De kandidaat heeft tevens ervaring met strategische kaders en deze kunnen vertalen op tactisch en operationeel niveau bij grote organisaties (> 20000 fte).
-Aantoonbare opgedane (werk)ervaring als projectleider in een sterk bestuurlijke, politieke en dynamische omgeving.
-Minimaal afgeronde en erkende Prince 2 (of vergelijkbare) opleiding.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  19-11-2015 15:38
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-11-2015 10:54
  Plaats
  Zevenaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten