Allround BI specialist

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten
Referentie
30151462

Omschrijving

Medior Allround BI specialist

Standard hours / week36

Number of Openings

1

Primary Location

NH-Amsterdam

Target Start Date

18-Jan-16

Target End Date

01-Apr-16

Description
Wij zoeken...
Een medior/senior allround BI specialist met kennis en (ruime) ervaring met MSBI, SSIS, SSAS, TSQL, datamodelling, migratie trajecten voor een versterking van het DevOps scrumteam. Bij voorkeur Nederlandstalig.

Dit ga je doen
Je wordt onderdeel van een IT/business scrum team wat zich bezig houdt met klantproces informatie systemen. Jouw werk zorgt ervoor dat onze collega’s worden voorzien van de juiste proces performance informatie t.b.v. onze klantprocessen.

Wij werken met de applicatie Delta van VisionWaves. De applicatie draait nu nog op een SQL server 2008R2 omgeving, gebruik makend van SSIS en SSAS packages.

Het werk bestaat in eerste instantie uit ETL werk (SSIS, SSAS, TSQL) en datamodellering. Je wordt ook ingezet op de implementatie van automatic deployment (TFS, PowerShell), beheertaken (incidenten m.b.t. DWH oplossen, changes doorvoeren, enz.) en helpen met het migratietraject van de applicatie van SQL 2008R2 naar SQL 2012.

Daarnaast wordt van jou verwacht dat jij een zelfstandige rol in het team verwerft, niet alleen qua technische skills, maar ook qua soft-skills.

Binnen deze context zijn we op zoek naar iemand die voornamelijk op de Ops kant gefocust is. Dat betekent dat je gebrand bent dat veranderingen niet lijden tot incidenten en hygiëne jou niet vreemd is.

Je werkomgeving
Je komt in Amsterdam te werken in een DevOps scrumteam van 4 IT-ers en 6 business analisten. DevOps betekent in dit geval dat in je 1 team een DWH ontwikkelt, bouwt en beheert. Het DevOps scrumteam is E2E verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de applicatie Spot-on.

Wie ben jij?

Je bent gek op IT en je hebt (ruime) ervaring met

· SSIS (>4 jaar)
· SSAS (>2 jaar)
· SQL Server 2008R2 / 2012 (>4 jaar)
· datamodelling (Kimble)
· kennis en ervaring met Delta van Vision Waves is een grote pré.
· C# (> 1 jaar)
· IIS
· HTML

Je beheerst het Engels en het Nederlands in woord en geschrift. Echter technische skills wegens zwaarder dan de talenkennis.

Interese? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor maandag 23 november 10:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten