Personeelmanamentadviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
0
Bekeken
52
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15262

Omschrijving

Wij zoeken tijdelijk i.v.m. vervanging een Personeelsmanagementadviseur voor 6 maanden.

De afdeling Personeel en Organisatie (P&O) telt 26 medewerkers. De afdeling heeft als belangrijkste taak het adviseren en faciliteren op personeels- en organisatiegebied zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau.
Belangrijke actuele thema’s voor ons zijn o.a. Beste Werkgever, het Ontwikkelcentrum, Digitalisering, SOM (Strategisch Ontwikkelmanagement), Competentiemanagement en Vitaliteit.
Je treedt op als sparringpartner van het management, waarbij je pro-actief meedenkt over de te behalen resultaten binnen de organisatie. Je ondersteunt en adviseert het management over het toepassen van beleid en regelgeving. Hierbij word je inhoudelijk en uitvoerend ondersteund door verschillende collega’s. Je adviseert bij en over organisatievraagstukken, je adviseert over mogelijke interventies over houding en gedrag, je begeleidt en adviseert in personele casuïstiek.
Je bent mede verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van vastgesteld (strategisch) P&O-beleid en de speerpunten. Daarnaast vertaal je de wensen van het management naar beleidsvorming en naar inhoudelijke P&O voorstellen die concernbreed gehanteerd kunnen worden. Rechtspositionele kennis / kennis van het ambtenarenrecht is belangrijk om in complexe personele casuïstiek te kunnen adviseren.
Je werkt nauw samen met de vier andere Personeelsmanagementadviseurs. We werken in zogenaamde accountteams waarbij je samen gaat werken met, en ondersteund wordt door, een medewerker P&O.

Je bent een ervaren P&O adviseur en hebt een pro-actieve en kritische houding; je kunt omgaan met verschillende belangen. Daarnaast ben je een professional die creatief en deskundig adviseert, pragmatisch zoekt naar alternatieven en naar de beste oplossing, je kunt omgaan met veranderingen en je bent stressbestendig. Wij zoeken een communicatief sterke personeelsmanagementadviseur, een gesprekspartner van het management. Je kunt verbinding maken met de grote verscheidenheid aan professionals binnen de organisatie. Hiervoor neem je ruime werkervaring mee die je hebt opgedaan in een soortgelijk werkgebied.
We gaan ervan uit dat je een WO werk- en denkniveau hebt. Daarnaast heb je ruime kennis van organisatie- en cultuurveranderingen en weet je verschillende interventietechnieken toe te passen.

Binnen de organisatie ben je gesprekspartner voor de afdelingen I&A, Finance, Bestuur en Concerncontrol

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Minimaal afgeronde HBO Opleiding.
Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring binnen de gemeentelijke overheid.
Minimaal 5 jaar ervaring in P&O advieswerk
Aantoonbare kennis van de CAR-UWO
Kandidaat heeft ook kennis van de organisatiekant en niet alleen van de personeelskant van het werk. Dit dient duidelijk in het cv naar voren te komen
Het cv dient voorzien te zijn van 2 referenties, (naam, functie en tel.nr). (MUST)

Startdatum 1-12-2015
Einddatum 1-6-2016
Optie tot verlenging Ja
Aantal uur per week 32

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten