Ketenarchitect beheerteam ISD-keten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
306
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

maximaal 01-01-2016

Einddatum

01-04-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

30-11-2015 om 12:00 uur

Omschrijving werkzaamheden

Kennis, verantwoordelijkheden en resultaatgebieden: Algemeen: Als Ketenarchitect heb je kennis van: bedrijfsprocessen bij gemeenten en partners van gemeenten, informatiestromen, informatievoorzieningen en ICT-Infrastructuur, elektronische dienstverlening en modelleren. Je bent goed op de hoogte van de stand van zaken en ontwikkelingen in de informatievoorziening van de (gemeentelijke) overheid. Je hebt diepgaande kennis van de verschillende architectuurconcepten en principes en daaraan gerelateerde trends en ontwikkelingen. Je bent een generalist op strategisch niveau en specialist op tactisch- en operationeel niveau en kan ideeën en visie concretiseren in realistische ontwerpen van complete informatievoorzieningen of grote delen daarvan

ISD specifiek: Je neemt kennis van architectuurprincipes en -documentatie van het ISD programma. Je stelt samen met de architecten van het programma de actualiteit en volledigheid van deze documentatie vast, en stelt indien nodig parallel aan het onderzoek een verbeterplan op dat moet leiden tot één actueel architectuurdocument van de ISD-keten. Voor dit verbeterplan maak je een inschatting van de benodigde inspanning.

Je legt in overleg met de ketenmanager contact met alle partijen in de ISD keten en vormt je ter plaatse een indruk van de robuustheid en integriteit van de keten op alle koppelvlakken en binnen alle systemen die een rol spelen bij de berichtenafhandeling in de ISD keten.

Kennis- en ervaringsvereisten

 • Academisch werk- en denkniveau

 • Ten minste 10 jaar relevante werkervaring in een dynamische
  setting

 • Aantoonbare meerjarige ervaring op het gebied van stelsel- en
  ketenarchitectuur in een overheidsomgeving

 • Kennis van NORA, GEMMA en IZO architectuurprincipes

 • Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-11-2015 21:19
  Plaats
  Naaldwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten