Interim Personeelsadviseur bij een gemeente

Intermediair
Marcenbas BV
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Randstad
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten
Referentie
Personeelsadviseur

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Voor een gemeente in de Randstad zijn wij opzoek naar een interim personeelsadviseur voor 32 uur per week.

Je treedt op als sparringpartner van het management, waarbij je pro-actief meedenkt over de te behalen resultaten binnen de organisatie. Je ondersteunt en adviseert het management over het toepassen van beleid en regelgeving. Hierbij word je inhoudelijk en uitvoerend ondersteund door verschillende collega’s. Je adviseert bij en over organisatievraagstukken, je adviseert over mogelijke interventies over houding en gedrag, je begeleidt en adviseert in personele casuïstiek.
Je bent mede verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van vastgesteld (strategisch) P&O-beleid en de speerpunten. Daarnaast vertaal je de wensen van het management naar beleidsvorming en naar inhoudelijke P&O voorstellen die concernbreed gehanteerd kunnen worden. Rechtspositionele kennis / kennis van het ambtenarenrecht is belangrijk om in complexe personele casuïstiek te kunnen adviseren.
Je werkt nauw samen met de vier andere Personeelsmanagementadviseurs. We werken in zogenaamde accountteams waarbij je samen gaat werken met, en ondersteund wordt door, een medewerker P&O.

Je bent een ervaren P&O adviseur en hebt een pro-actieve en kritische houding; je kunt omgaan met verschillende belangen. Daarnaast ben je een professional die creatief en deskundig adviseert, pragmatisch zoekt naar alternatieven en naar de beste oplossing, je kunt omgaan met veranderingen en je bent stressbestendig. Wij zoeken een communicatief sterke personeelsmanagementadviseur, een gesprekspartner van het management. Je kunt verbinding maken met de grote verscheidenheid aan professionals binnen de organisatie. Hiervoor neem je ruime werkervaring mee die je hebt opgedaan in een soortgelijk werkgebied.
We gaan ervan uit dat je een WO werk- en denkniveau hebt. Daarnaast heb je ruime kennis van organisatie- en cultuurveranderingen en weet je verschillende interventietechnieken toe te passen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten