Casemanager Bouwen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
288
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

07-12-2015

Einddatum

07-03-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

25-11-2015 om 14:00 uur

Opdrachtomschrijving

Voor het Team Regie, Vergunningen en Meldingen van de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving van de gemeente Venlo zijn we op zoek naar tijdelijke ondersteuning bij de afhandeling van vergunningaanvragen op grond van de Wabo. Het team verzorgt de regie op reguliere en complexe vergunningaanvragen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de ruimtelijke vergunningverlening. Het team is samengesteld uit vergunning regisseurs, casemanagers en procesondersteuners die voor de coördinatie en vergunning afhandeling zorgen. In het team is inhoudelijke expertise op het vlak van ruimtelijke ordening, bouw- en milieuregelgeving ondergebracht.

De casemanager Bouwen

 • Fungeert als eenduidig aanspreekpunt (casemanager) voor enkelvoudige zaken richting klanten, adviseurs, derden en binnen de eigen organisatie;

 • Beoordeelt als casemanager enkelvoudige zaken, levert daar zelf vanuit het bouwkundig specialisme een inhoudelijke bijdrage aan en bewaakt de correcte uitvoering van wet- en regelgeving;

 • Controleert aanvragen op de aanwezigheid en juistheid van basisgegevens;

 • Voert overleg met en adviseert de aanvrager en diens adviseurs over afwijkingen en nader te stellen eisen;

 • Adviseert op ingebrachte zienswijzen en levert een bijdrage aan bezwaar- en beroepsprocedures;

 • Bereidt voor, stelt prioriteiten, controleert en ziet toe op de voortgang van zijn/haar werkzaamheden en stemt dit af met de co√∂rdinator van het team;

Functie eisen

 • Op CV aantoonbaar kennis van en werkervaring met Squit XO.
  Dit moet duidelijk uit het CV blijken

 • Op CV aantoonbaar in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar
  werkervaring binnen een gemeente met afhandeling Wabo-
  aanvragen.

 • Op CV aantoonbaar in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar
  werkervaring binnen een gemeente met bouwplantoetsing.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten