Functioneel Beheerder / Ontwikkelaar Enterprise Servicebus Enable-U

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
278
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

25-11-2015 om 11:00 uur

De afdeling Onderzoek & Informatie is op zoek naar een tijdelijk functioneel beheerder / ontwikkelaar van de enterprise servicebus (ESB) van Enable-U. Als functioneel beheerder / ontwikkelaar van de ESB ben je verantwoordelijk voor het analyseren, het configureren, het testen en het onderhouden van koppelingen tussen een groot aantal backofficesystemen binnen de Gemeente en tussen de Gemeente en haar partners en landelijke voorzieningen. Aan de basis van de werkzaamheden staan de producten: de enterprise servicebus (ESB), de Digikoppeling en de koppelingen (webservices) naar de backofficesystemen. Aangezien het om tijdelijke functie gaat, moet hij/zij direct inzetbaar zijn en kennis en ervaring hebben met de producten van Enable-U.

Je belangrijkste taken zijn

  • Het maken / creëren van nieuwe ESB processen met koppelingen naar verschillende backofficesystemen en landelijke voorzieningen. Binnen deze opdracht staat het realiseren van de volgende koppelingen centraal:

  • Atos e-suite met Mijn Overheid lopende zaken en de berichtenbox voor de uitwisseling van zaakgegevens en -documenten

  • Atos e-suite met GWS4All en Top van Topicus voor de uitwisseling van zaakgegevens en –documenten

  • Het beheren van de specificaties van bovenstaande koppelingen, de functies en de instellingen van (web)services en de ESB.

  • Oplossen van incidenten en problemen met betrekking tot de te beheren ESB en (web)services.

  • Verrichten van controle op de werking, de verwerking en de inrichting van de ESB en services

Functie eisen

minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als functioneel beheerder en/ of ontwerper met enterprise servicebus (ESB) (eis)
minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het toepassen van het BiSL-framework.
minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met ESB toepassingen van Enable-U (eis)
aantoonbare werkervaring en/ of kennis van één of meerdere digitale communicatieprotocollen: SOAP, XML, smtp, http, ftp, HTML en/ of Javascript.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten