Consulent herbeoordeling begeleiding

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rheden
Reacties
1
Bekeken
598
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

1-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-36

Sluitingsdatum

27-11-2015 om 17:00 uur

De gemeente gaat voor een optimale dienstverlening voor haar burgers met hulpvraag binnen het Sociale domein en voor een optimale samenwerking met onze ketenpartners in een zogeheten expertnetwerk. De gemeente streeft daarbij een goede kwaliteit na en zoekt naar een integrale benadering waar dat kan en moet.

We zoeken tijdelijke capaciteit om met onze inwoners gesprekken te voeren in het kader van de herbeoordeling begeleiding. De gesprekken worden bij de inwoners thuis gevoerd volgens het principe van de Kanteling: eerst in het eigen netwerk, dan met de inzet van vrijwilligers en indien van toepassing met een product van de gemeente.

De functie van deze consulenten is ondergebracht bij het Domein Sociaal. Dit domein bestaat uit vier teams. Deze functie valt onder verantwoordelijkheid van de teammanagers van het team Toegang.

TAKEN
-Je voert een gesprek (op huisbezoek) met de inwoner om de hulpvraag helder te krijgen.
-Je analyseert de problematiek en beoordeelt op welk vakgebied deze problematiek hoort.
-Indien nodig verzorg je de warme doorgeleiding naar het juiste vakgebied.
-Indien nodig betrek je een collega van een ander werkveld bij de oplossing van het probleem.
-Je stelt samen met de inwoner een inhoudelijk plan op (werkveld: wmo nieuw stijl) om de problematiek op te lossen. Hierbij stuur je op maximale zelfredzaamheid van de inwoner. (Dit doe je door mee te denken; vragen te stellen; de inwoner uit te nodigen om zelf creatieve oplossingen te bedenken en in de praktijk te brengen; te onderhandelen; idee├źn aan te dragen, voor en nadelen te noemen.)
-Je bepaalt of de inwoner of iemand uit de directe omgeving in staat is om de regie te voeren op de uitvoering van het plan.
-Je beoordeelt het persoonlijk plan op noodzaak en kosten
-Indien nodig ken je een voorziening toe. Hiervoor verricht je de noodzakelijke werkzaamheden.

Functie eisen

-HBO opleiding
-Opleiding op het gebied van de nieuwe Wmo wetgeving
-Specialistische kennis van de doelgroep die de begeleiding aanvraagt
-3 jaar ervaring met het voeren van (her)beoordelingsgesprekken op het gebied van de WMO en het beoordelen van de zorg die de doelgroep nodig heeft
-Kennis van de wet- en regelgeving rondom WLZ en ZVW
-Goede computervaardigheden

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-11-2015 11:22
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten