Personeelsmanagementadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
2
Bekeken
433
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

25-11-2015 om 17:00 uur

Wij zoeken tijdelijk i.v.m. vervanging een Personeelsmanagementadviseur voor 6 maanden.

De afdeling Personeel en Organisatie (P&O) telt 26 medewerkers. De afdeling heeft als belangrijkste taak het adviseren en faciliteren op personeels- en organisatiegebied zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau.
Belangrijke actuele thema’s voor ons zijn o.a. Beste Werkgever, het Ontwikkelcentrum, Digitalisering, SOM (Strategisch Ontwikkelmanagement), Competentiemanagement en Vitaliteit.
Je treedt op als sparringpartner van het management, waarbij je pro-actief meedenkt over de te behalen resultaten binnen de organisatie. Je ondersteunt en adviseert het management over het toepassen van beleid en regelgeving. Hierbij word je inhoudelijk en uitvoerend ondersteund door verschillende collega’s. Je adviseert bij en over organisatievraagstukken, je adviseert over mogelijke interventies over houding en gedrag, je begeleidt en adviseert in personele casuïstiek.
Je bent mede verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van vastgesteld (strategisch) P&O-beleid en de speerpunten. Daarnaast vertaal je de wensen van het management naar beleidsvorming en naar inhoudelijke P&O voorstellen die concernbreed gehanteerd kunnen worden. Rechtspositionele kennis / kennis van het ambtenarenrecht is belangrijk om in complexe personele casuïstiek te kunnen adviseren.
Je werkt nauw samen met de vier andere Personeelsmanagementadviseurs. We werken in zogenaamde accountteams waarbij je samen gaat werken met, en ondersteund wordt door, een medewerker P&O.

Je bent een ervaren P&O adviseur en hebt een pro-actieve en kritische houding; je kunt omgaan met verschillende belangen. Daarnaast ben je een professional die creatief en deskundig adviseert, pragmatisch zoekt naar alternatieven en naar de beste oplossing, je kunt omgaan met veranderingen en je bent stressbestendig. Wij zoeken een communicatief sterke personeelsmanagementadviseur, een gesprekspartner van het management. Je kunt verbinding maken met de grote verscheidenheid aan professionals binnen de organisatie. Hiervoor neem je ruime werkervaring mee die je hebt opgedaan in een soortgelijk werkgebied.
We gaan ervan uit dat je een WO werk- en denkniveau hebt. Daarnaast heb je ruime kennis van organisatie- en cultuurveranderingen en weet je verschillende interventietechnieken toe te passen.

Binnen de organisatie ben je gesprekspartner voor de afdelingen I&A, Finance, Bestuur en Concerncontrol

Functie eisen

-Minimaal afgeronde HBO Opleiding
-Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring binnen de gemeentelijke overheid.
-Minimaal 5 jaar ervaring in P&O advieswerk
-Aantoonbare kennis van de CAR-UWO
-Kandidaat heeft ook kennis van de organisatiekant en niet alleen van de personeelskant van het werk.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  20-11-2015 02:11
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-11-2015 09:46
  Plaats
  Ter Aar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten