Kwartiermaker

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
20-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Hattem
Reacties
2
Bekeken
1439
Status
Gesloten
Referentie
BCTGHI338

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Opdrachtomschrijving
Hattem is op zoek naar een spin in het web op het gebied van het Kulturhus/Zwembad. Bij zowel het zwembad als het Kulturhus is een nieuw bestuur aangetreden. Zij hebben de opgave om de exploitaties van de beide complexen te verbeteren.

We zoeken een kwartiermaker die een ondersteunde rol heeft vanuit de gemeente en een aanspreekpunt vormt voor de beide stichtingen. Je maakt de verschillende raakvlakken inzichtelijk maakt, rapporteert hierover en bereidt besluitvorming voor.
Je haalt informatie op bij betrokken partijen en brengt deze in beeld. Waar nodig werk je deze uit in de vorm van rapportages.
We zoeken iemand die gemakkelijk met alle partijen communiceert, oog heeft voor de verschillende belangen, en hen stimuleert in hun eigen rol verantwoordelijkheid te nemen.
KandidaatomschrijvingWe zijn op zoek naar een allround kwartiermaker die affiniteit en ervaring heeft met Kulturhus/Zwembad projecten. Je bent flexibel, nauwkeurig en werkt met en creƫert overzicht.

Eisen
Opleiding Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding. Cursus projectmanagement Op CV aantoonbaar een afgeronde opleiding en/ of cursus op het vakgebied projectmanagement. Werkervaring Op CV aantoonbaar minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met exploitaties van maatschappelijk vastgoed en complexe projecten waar sprake is van meerdere partijen/organisaties.
Referentie vereist

Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte
Motivatiebrief

Gunningscriteria
Werkervaring gemeenteOp CV aantoonbaar werkzaam geweest, in de afgelopen 8 jaar, als projectleider/ kwartiermaker binnen minimaal 3 verschillende gemeente.
Werkervaring sport/cultuur accommodatiesOp CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar als manager met de ontwikkeling van sport/cultuur accommodaties

Aanvang opdracht

2-12-2015

Voltooiing opdracht

3-1-2016

Optie verlenging

2 x 2 maanden

Standplaats

Hattem

Vakgebied

Management

Uren

20 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  20-11-2015 14:49
  Plaats
  Leidschendam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-11-2015 10:24
  Plaats
  Zwolle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten