Consulent bijzondere bijstand, 32-36

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
20-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
60
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Organisatie
De afdeling Samenleving (ca. 120 fte) verzorgt de dienstverlening van de Gemeente Westland binnen het sociale domein. Beleid op de terreinen welzijn, sociale zaken, zorg, jeugd en onderwijs; uitvoerende taken op de terreinen zorg en sociale zaken. Met Werkplein Westland is één loket gecreëerd voor vragen op het gebied van inkomen, onderwijs, voortijdig schoolverlaten, schuldhulpverlening en participatie. De gemeente werkt daarbij samen met Werkstroom, het re-integratiebedrijf van SW-bedrijf Patijnenburg.

Op het Werkplein werken twee gemeentelijke teams: Participatie en Inkomen. Team Inkomen (ca. 25 fte) omvat de volgende functies: consulenten Participatiewet (incl. IOAW/IOAZ), Bbz-consulenten, toetsing, Terugvordering & Verhaal, Inburgering en administratieve ondersteuning. Het team werkt nauw samen met de andere collega’s binnen de afdeling: beleids- en kwaliteitsadviseurs, zorgconsulenten en de Sociale Kern Teams.

Opdracht
Binnen team Inkomen is o.a. de afhandeling belegd van aanvragen bijzondere bijstand. Omdat het team vanaf november te maken krijgt met enkele nieuwe bijzondere bijstand regelingen (met terugwerkende kracht), zijn we op zoek naar een collega die ons tijdelijk kan versterken. De opdracht behelst het behandelen van aanvragen bijzondere bijstand van uitkeringsgerechtigden.

1.Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
2.Minimaal 2 jaar werkervaring als consulent inkomen / sociale zaken in de afgelopen 5 jaar
3.Aantoonbare kennis van GWS4ALL
4.Aantoonbare kennis van de Participatiewet, met name bijzondere bijstand

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 2-12-2015 van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Reacties voor 27-11 svp, voorzien van cv, prijsopgave en VAR.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten