Interim coördinator netwerkservices / senior IT Netwerkspecialist

Opdrachtgever
Pro-Act IT
Geplaatst op
20-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
518
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Joram,
Dank u voor uw reactie. Wij hebben de juiste kandidaat inmiddels gevonden en gesproken en deze kandidaat gaat op gesprek bij onze eindklant. Keuze is gemaakt op basis van kennis, ervaring, tarief en motivatie.

Nogmaals dank voor de interesse en wellicht een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Pro-Act IT


TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant in Arnhem zijn wij op zoek naar een Coördinator Netwerkservices / senior IT Netwerkspecialist

Start

z.s.m.

Inzet

32-40 uur

Duur

6 maanden met optie op verlenging

Tarief

marktconform

Interim coördinator netwerkservices / senior IT Netwerkspecialist

Onze eindklant is een internationaal toonaangevende kennisinstelling die met haar onderzoek en onderwijs een essentiële bijdrage levert aan de kwaliteit van leven.
Alle generieke ICT-diensten zijn gebundeld en geconcentreerd in de afdeling IT. Het totale takenpakket is onderverdeeld in een aantal aandachtsgebieden: lokale werkplekondersteuning, IT infrastructuur en aan applicaties gerelateerde dienstverlening. Er werken ruim 160 medewerkers op verschillende locaties.

FB-IT Infrastructuur bestaat uit de teams basis services, platform services, telefonie services en netwerk services.
De IT infrastructuurgroep levert een professionele en passende ICT-infrastructuur met bijbehorende diensten voor de organisatie, waarin verwerkings-, opslag- en datatransportcapaciteit wordt geleverd als een ‘utility’. Doel is het inrichten, leveren en in stand houden van een flexibele, vernieuwende, professionele en veilige ICT-infrastructuur om daarmee haar gebruikers (medewerkers en studenten) te kunnen laten excelleren.

Functieprofiel

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. De afdeling en het team staat de komende tijd voor een aantal grote (vak)inhoudelijke uitdagingen waaronder vernieuwing van het netwerk en de overgang naar een nieuwe telefonieomgeving (Skype for Business). Het team netwerk services houdt deze diverse vraag in balans door als regiepartij tussen de leveranciers, eigen productie en klantvraag te opereren.

Het team netwerk services bevindt zich in een fase van heroriëntatie waarbij veel aandacht wordt gegeven aan de competenties die nodig zijn om goed als team samen te kunnen werken. Doelstelling is niet alleen de momenteel ervaren problemen op te lossen (complexe projecten tot een goed einde brengen en het regulier beheer effectief uit te voeren), maar ook om invulling te geven aan een team dat de toekomst met vertrouwen tegemoet kan gaan qua vakinhoudelijke ontwikkeling, gedrag, competenties en werkwijze.

De interim teamleider netwerkservices vervult een brugfunctie tussen verschillende interne en externe partijen. Hij krijgt een veranderkundige opdracht die meervoudig gericht is: de dagelijkse aansturing van het team, ontwikkeling en verbetering van de performance van (leden van) het team , het verder mede vorm geven en invoeren van de vernieuwde missie en strategie van de afdeling Infrastructuur én het verbeteren van de werkprocessen binnen de context van Infrastructuur en FB-IT.
Daarnaast loopt een groot aantal interne projecten: vervanging, vernieuwing en verbetering van het netwerk en de communicatiediensten waarbij betrokkene als projectleider kan worden ingezet.

Wat wij vragen

Een enthousiaste en ambitieuze collega met visie die er een uitdaging in ziet om naast vakinhoudelijke kennisoverdracht, het team netwerk services verder te ontwikkelen.

 • Universitaire/HBO opleiding richting informatica of elektrotechniek.

 • Ruime interesse in nieuwe ontwikkelingen op ICT infrastructuur-gebied en specifiek ICT netwerk(en).

 • Een resultaatgerichte teamspeler met leidinggevende kwaliteiten die tussen en boven medewerkers staat, met bewezen veranderkundige ervaring en kwaliteiten in een complexe ICT omgeving met een brede kijk op ICT processen.

 • Een proactief en overtuigend adviseur; aantoonbare ervaring met Enterprise netwerken, ruime kennis van netwerkinfrastructuur en ruime ervaring met grote netwerken gebaseerd op Cisco is een pré.

 • Initiatiefrijk, kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden, is organisatiesensitief, analytisch, creatief en oplossingsgericht.

 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke kwaliteiten en een groot aanpassingsvermogen.

 • Aantoonbare ervaring met het leiden van complexe projecten.

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten het volledige cv waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom hij/zij zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Uw eventuele aanbieding mbt een kandidaat dient VOLLEDIG te zijn en voorzien te zijn van

 • Naam

 • Woonplaats

 • Geboortedatum

 • Beschikbaarheidsdatum

 • Hoeveel uur per week

 • Eigen medewerker of freelance

 • Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

 • Beperkingen/bijzonderheden

 • Reeds geboekte vakanties

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-11-2015 14:41
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten