Sr. Dynamics CRM specialist

Opdrachtgever
Gentes
Geplaatst op
20-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
40
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een grote financiële dienstverlener met meer dan 2 miljoen klanten in de omgeving van Utrecht. Een eerlijke en open bedrijfscultuur, kennis delen en samenwerken staan hoog in het vaandel.

De ICT afdeling bestaat uit ongeveer 150 medewerkers. Vrijwel alle IT ontwikkeling en beheer vindt inhouse plaats. Het betreft een professionele omgeving, waar ambitieuze en hoog opgeleide mensen als specialist binnen hun vakgebied opereren. Ontwikkeling en innovatie staan hoog in het vaandel en de organisatie is ook ingericht op “het nieuwe werken”.

Jij bent een .NET ontwikkelaar die VEEL kennis heeft van Microsoft Dynamics CRM en onderdeel wilt uitmaken van het CRM team. Onze klant ontwikkelt het CRM systeem dat o.a. gebruikt wordt door de klantenservice. Dit doen zij in een typisch Microsoft landschap, waarbij je het ontwikkelproces van klantvraag tot in productie name kan uitvoeren.

Onze klant werkt in multidisciplinaire scrumteams. Wij zijn daarom ook op zoek naar iemand die affiniteit heeft met test automatisering. Begrippen als 1st time right (defect prevention boven defect detection), fail fast - fail often (korte feedback loops), vergaande test automatisering, TDD, ATDD/BDD zijn voor jou een uitgangspunt.

Jij bent in staat om

  • tot creatieve en goede oplossingen te komen en je collega's te overtuigen vanuit de inhoud;

  • complexe concepten in kleine stukken op te delen;

Voor meer informatie;
d.dekeijzer@gentes.nl
06 - 222 52 961

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten