Ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
405
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

30-11-2015

Einddatum

31-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

25-11-2015 om 9:00 uur

Ben jij een ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker die op zoek is naar een tijdelijke klus? Heb je ervaring met monitorings- en doeltreffendheidsonderzoek ten behoeve van beleidsontwikkeling? Wellicht is deze klus dan iets voor jou!

De afdeling Beleid
De Afdeling Beleid is binnen de organisatie een professionele beleidsafdeling die het college van B&W en de raad van de gemeente adviseert en ondersteunt door het maken van samenhangend sociaal en ruimtelijk-economisch beleid. De afdeling bestaat uit ongeveer 60 medewerkers. Er zijn drie teams: sociaal maatschappelijk beleid (SMB), ruimtelijk economische beleid (REB) en team Staf. Onder het stafteam valt het Cluster Onderzoek en Statistiek (O&S

Cluster O&S
Het cluster O&S bestaat uit vijf medewerkers en is specifiek verantwoordelijk voor het doen van onderzoek en beleidsadvisering op basis van eigen en externe gegevens, het doen van burgerpeilingen en het bundelen van statistische informatie. Via eigen peilingen (onder meer van het LelyStadsPanel) onderzoekt zij wat er onder de inwoners leeft. Met beleidsmonitoren rapporteert zij over de effectiviteit van het gevoerde beleid en met prognoses kijkt zij naar de toekomst van de samenleving en de stad.

Functie eisen

-minimaal een afgeronde WO opleiding
-minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar als sociaal wetenschappelijk onderzoeker bij een gemeente.
-werkervaring met monitoringsactiviteiten en doeltreffendheidsonderzoek bij een gemeente
-kennis van de lokale Lelystadse beleids- en onderzoekssituatie
-werkervaring met het opstellen van een trendrapport

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten