Adviseur Techniek - Civiele Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
294
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

30-11-2015

Einddatum

01-06-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-11-2015 om 18:00 uur

Als Adviseur Techniek – Civiele Techniek draag je vanuit je brede civiel technischnische kennis bij aan het proces en inhoud van de oplevering en overdracht van het areaal vanuit de bestaande prestatie contracten vast onderhoud.

Te denken valt aan kennis van objecten en onderhoudstechnieken in de droge infrastructuur, o.g.v. verhardingen, bermen(-inrichting), verkeerssystemen, veiligheid etc. Je wordt ingezet op werkzaamheden in de regio Noordoost Nederland.

Aan de hand van een Plan van Aanpak wordt het Prestatie Contract opgeleverd conform de eisen van het contract. Vanuit Techniek is jouw rol er op toe te zien dat dit volgens de prcocedures geschied met juiste documentatie.

Daarnaast dien je mogelijke verschillen te identificeren waaraan de kwaliteit van areaal minimaal dient te voldoen. In overleg met je collega's van de jouw team stel je van deze verschillen specificaties en budgetten op en stemt deze af met het district en het IPM team van het nieuwe Prestatie Contract. Afhankellijk van de prioriteit worden deze specificaties uitgevraagd en uitgevoerd waarbij jij de technische begeleiding doet en de oplevering hiervan borgt volgens de procedures

Je bent lid van Technische Team en werkt nauw samen met de andere Technische advisseurs. Je draagt verantwoordelijkheid af aan de Tecnisch Manager van het IPM team.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op het gebied van Civiele Techniek, sterke affiniteit met onderhoud.(HBO)

  • Kennis van System Engineering, Systeemgerichte Contractbeheersing, Integrale Veiligheid.

  • Kennis van assetmanagement en relevante informatiesystemen.

  • Kennis van relevante normen en richtlijnen.

  • Kennis van prestatiecontracten in voorbereiding , uitvoering en oplevering.

  • Ervaring met het document management.

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het vakgebied.

  • In bezit van Vol-VCA certificaat

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten